(FOTO) Reporter special "Viaţa liberă"/ ALEGERI ÎN REPUBLICA MOLDOVA: Cea mai scumpă contestaţie din istorie
Foto: Foto Liviu Ghinea

(FOTO) Reporter special "Viaţa liberă"/ ALEGERI ÎN REPUBLICA MOLDOVA: Cea mai scumpă contestaţie din istorie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu mai puţin de 39 de milioane de euro cerute de la un partid politic


Potrivit Comisiei Electorale Centrale de la Chișinău, la ora 9,30, doar 4,2 procente dintre moldoveni se prezentaseră la urne. În cadrul informării presei, ce a avut loc la ora 10,30, a fost analizată și una dintre cele mai ciudate contestații.

Partidul Mișcarea Populară Antimafia a cerut ca Partidul Democrat din Moldova să plătească nu mai puțin de 39 de milioane de euro către postul de televiziune Prime TV, după ce televiziunea a transmis, integral un concert plătit de cei de la PDM. Mai mult, s-a cerut inclusiv excluderea PDM din cursa electorală, după ce vineri s-a creat un precedent prin excluderea partidului Patria, condus de Renao Usatîi din cursă. Partidul Patria a primit peste opt milioane de lei finanțare din Rusia.

Contestația ce a vizat PDM-ul a fost respinsă.

Pentru prima dată,procesul electoral din Republica Moldova este monitorizat electronic. Din păcate pentru Comisia Electorală Centrală, sistemul de monitorizare a picat, din cauza mai multor erori de soft și a unor pene de curent.

Citeşte şi: Reporter special "Viaţa liberă"/ ALEGERI ÎN REPUBLICA MOLDOVA: De soarta VOTULUI de peste Prut depinde și Galațiul!

Citit 1658 ori Ultima modificare Duminică, 30 Noiembrie 2014 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.