PRIMARUL, NEMULŢUMIT DE DESZĂPEZIRE: Firmele care fac deszăpezirea vor fi SANCŢIONATE

PRIMARUL, NEMULŢUMIT DE DESZĂPEZIRE: Firmele care fac deszăpezirea vor fi SANCŢIONATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Firmele care au câştigat licitaţia pentru deszăpezirea oraşului au primit critici aspre din partea primarului Marius Stan, pentru modul în care au acţionat pe străzi ieri şi azi-noapte.

„Firmele care au câştigat licitaţia pentru deszăpezirea oraşului nu aveau toate utilajele pregătite sau disponibile, aşa cum s-au angajat prin caietul de sarcini, nu aveau oameni suficienţi pentru manipularea utilajelor, iar calitatea muncii prestate de aceştia a lăsat de dorit, în pofida faptului că au fost monitorizaţi în permanenţă de echipe din Primărie”, arată un comunicat al Primăriei municipiului Galaţi.

Totodată, comunicatul mai relevă faptul că pe responsabilii firmelor care se ocupă de deszăpezirea Galaţiului vor fi sancţionaţi prin diminuarea corespunzătoare a facturilor.

„Concret, toate cele trei firme aflate sub contract cu Primăria vor încasa mai puţini bani pentru serviciile prestate, întrucât le-au fost tăiate orele de lucru în care prestaţia lor nu a avut nici un rezultat concret în teren”, arată comunicatul.

Firmele au primit comandă de la primar să lucreze non-stop în orele care urmează, iar dacă până de Revelion străzile, staţiile de autobuz şi trecerile de pietoni nu sunt funcţionale sută la sută, acestea vor primi noi sancţiuni.

Citeşte şi: BĂTAIE DE JOC: Gălăţenii, nevoiţi să aştepte autobuzele în staţii fără refugii şi cu nămeţii de un metru (FOTO)

Citit 2405 ori Ultima modificare Marți, 30 Decembrie 2014 14:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.