MAŞINA unui contrabandist A LUAT FOC în mers

MAŞINA unui contrabandist A LUAT FOC în mers
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un incendiu izbucnit de la compartimentul motor al unui autoturism marca Mazda s-a finalizat cu un dosar penal de contrabandă. Incendiul a fost anunţat, marţi dimineaţă, la ora 6,40 şi localizat pe Drumul European 581, în apropierea localităţii Cosmeşti. "Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu izbucnit la o maşină. Incendiul a fost lichidat la ora 7,10 şi a fost provocat de un scurtcircuit la compartimentul motor", ne-a declarat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.
Autoturismul a fost distrus în totalitate. Se pare că în maşina respectivă erau ascunse mai multe pachete de ţigări de contrabandă. Acesta a fost principalul motiv pentru care la faţa locului a fost chemat şi un echipaj de poliţie, care a deschis o anchetă. "În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru contrabandă", ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Astfel, proprietarul autoturismului a rămas şi fără maşină, dar şi fără marfa care urma să-i aducă profit, alegându-se, în schimb, cu dosar penal.

Citeşte şi: Maşină INCENDIATĂ într-un cartier din Galaţi

Citit 2634 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Martie 2015 17:12

2 comentarii

 • postat de Jos mafia
  Joi, 12 Martie 2015 18:17
  89.136.2.***
  Daca infractorilor li se va lua orice sursa de venit acestia vor ataca la drumul mare si vor face jafuri, talharii, crime. Ori le dati locuri de munca sa lucreze cinstit ori veti suporta consecintele. Daca ei nu vor dori sa munceasca atunci confiscatile tot si dusi in inchisoare cu ani grei si munca silnica. Noi muncim si ei fura?! Nu e corect! Vrem dreptate si lege, ordine!
  2
  4
  Raportează
 • postat de BAD LUCK
  Joi, 12 Martie 2015 08:51
  5.13.168.***
  ghinioooon!!!
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.