PRIMĂRIA Galaţi a achiziţionat UTILAJE pentru DESZĂPEZIRE. Cât COSTĂ contractul şi cine l-a câştigat

PRIMĂRIA Galaţi a achiziţionat UTILAJE pentru DESZĂPEZIRE. Cât COSTĂ contractul şi cine l-a câştigat

Foto-arhivă "Viaţa liberă"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
2 comentarii

Primăria Galaţi tocmai a atribuit un contract pentru furnizarea a nu mai puţin de nouă utilaje, necesare pe timp de iarnă, societăţii Grădinariu Import Export.

Contractul este în valoare de 756.000 de lei, fără TVA, şi presupune livrarea a trei sărăriţe, patru freze de zăpadă şi două tractoare. Potrivit Primăriei, utilajele sunt în curs de livrare.

În afară de utilajele care sunt pe drum, Ecosal are la dispoziţie, pentru activitatea de deszăpezire a carosabilului, cinci sărăriţe, 14 tractoare cu lamă şi perie şi cinci încărcătoare frontale.

 

Citit 3718 ori Ultima modificare Marți, 27 Octombrie 2015 00:04

2 comentarii

 • postat de sima Luni, 26 Octombrie 2015 18:50 89.137.230.*** Link la comentariu
  0
  5

  Prostia mare e ca nu se incarca in masini zapada care ramane dupa ce nu maininge. Se strang mormane si munti de zapada dar apoi zace acolosi daca mai da una mare chiar ca paralizeaza tot. Vedeti pe net pe youtube cum se dezapezeste in alte tari si ce metode efciente au si vedeti diferenta de mentalitate si stiinta. Mai avem 1000 de ani pana ii intrecem pe straini dar am mai avea 20 ani si i-am intrece daca am avea manageri cu viziuni sanatoase, moderne, cu oameni cu cap, capabili, etc. Si necorupti si spagari.

  Raportează
 • postat de CETATEAN Luni, 26 Octombrie 2015 16:35 78.97.254.*** Link la comentariu
  1
  4

  SI ANUL TRECUT AU ACHIZITIONAT UTILAJE IAR ZAPADA NE EA INTRAT IN OASE. VAI DE CAPUL VOSTRU SA AVEM SI ANUL ACESTA NENOROCIREA DE ANII TRECUTI LA CATI BANI ATI PAPAT. MERITATI SA FITI TINUTI IN ZAPADA PANA INGHETATI . ASTEPTAM......

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.