”Prietenii Vieţii libere”, spectacol şi tombolă aniversară. Intrarea este gratuită, tragerea la sorţi se face în sală

”Prietenii Vieţii libere”, spectacol şi tombolă aniversară. Intrarea este gratuită, tragerea la sorţi se face în sală
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Mai sunt doar trei zile până când se dă startul la distracţie la Sala Sporturilor şi vrem să vă reamintim că "Viaţa liberă" a ales să sărbătorească cei 30 de ani de existenţă alături de cei care dau sens muncii jurnaliştilor de aici, toţi gălăţenii.

Prin urmare toţi cititorii noştri dornici să petreacă o seară ca între prieteni, la gura sobei, în aşteptarea sărbătorilor sunt aşteptaţi miercuri, 11 decembrie de la ora 18,00, la Sala Sporturilor pentru a se bucura de muzică şi dans cu Proconsul, Florin Ristei&Freestay, Maria Magdalena Dănăilă, Mad Grooves, Among the Filters, Unity Squad şi Anttitude.

Aşa cum am mai menţionat, intrarea la spectacol va fi liberă. Fiecare spectator va primi la intrare un bilet cu un număr, acelaşi număr fiind introdus într-o urnă din care, pe parcursul spectacolului, se va face extragerea câştigătorilor zecilor de premii.

Darurile nu vor ajunge la cei care rămân acasă, prin urmare vă aşteptăm la spectacol!

Premiul cel mare va fi un lingou de aur de la Romero, dar pe lângă cesta sunt puse în joc zeci de vouchere cu alte premii consistente: 30 de abonamente pe trei luni la "Viaţa liberă", 20 de vouchere a câte 100 de lei de la Saltempo, 30 de premii în valoare de 370 de lei fiecare de la UNIDENT (care includ consultaţie multidisciplinară, investigaţie VelscopeVx şi radiografie panoramică), 10 abonamente pentru o lună la fitness la EliteGym, cinci vouchere de câte 100 lei servicii la Clinica InterBeauty (tratamente estetica corporală, facială, epilare definitivă cu laser), două schimbări de look la Salonul Iuly & Miha, 15 vouchere pentru platouri cu prăjituri de la Cofetăria Vera (valabile în decembrie şi ianuarie), un voucher cu cinci şedinţe de terapie Veda şi alte cinci vouchere cu câte două şedinţe, toate la Art Therapy. Evenimentul dedicat prietenilor "Vieţii libere", cititorii, realizat cu artişti prieteni ai ziarului, nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi existat şi prietenii-sponsori: Criomec, Citadina, Staer, Galtour-Dunărea, Grande Gloria, Arabesque, Lemacons, Centrul de Consultanţă şi Studii Europene, Romero, SF Tex și Invictus.

Mulțumim și sponsorilor UVSAR și ALFARO Security pentru asistență medicală și servicii de securitate.

Cum dar din dar se face rai, spectatorii pot aduce la rândul lor lumina speranţei în inima unei familii greu încercate. La numai 24 de ani, Elena Maricela Orac suferă de scleroză multiplă, boală care necesită o intervenţie de transplant de celule stem în Rusia. La spectacol o veţi putea întâlni alături de soţul ei, Adrian, şi veţi putea dona orice sumă, într-o urnă special amenajată de familia sa.

CITEȘTE mai multe din Ocolul ziarului în 30 de ani

Citit 3075 ori Ultima modificare Marți, 10 Decembrie 2019 13:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.