Polițiștii care au conexiuni cu rețelele infracționale vor fi chemați la audieri
Foto: digi24.ro

Polițiștii care au conexiuni cu rețelele infracționale vor fi chemați la audieri
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că urmează, în următoarea perioadă, o "curățenie" în minister, în sensul că polițiștii din toată țara care au legături cu rețelele infracționale vor fi chemați la audieri și trași la răspundere.

"Polițiștii care au legături, conexiuni cu rețele infracționale sunt în vizorul polițiștilor care își vor face datoria, în următoarea perioadă, la nivelul întregii țări. După Caraș-Severin, în zilele următoare, poate chiar de azi, și în alte județe, polițiștii care au legătură cu o rețea infracțională vor fi chemați la audieri", a anunțat ministrul de Interne.

Potrivit lui Vela, vor continua toate acțiunile de "curățenie", astfel încât Ministerul de Interne să fie apreciat de populație.

În urma perchezițiilor din Caraș-Severin, cinci suspecți au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, iar față de altul s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Surse din anchetă spun că persoana cercetată sub control judiciar este prefectul județului Caraş-Severin, Matei Lupu. Aceleași surse susţin că, printre cei cinci, reținut se află și șeful Serviciului Arme şi Muniţii din IPJ Caraş-Severin.

Citit 2950 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2019 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.