Patron de service judecat pentru violenţe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi din data de 17 mai a.c., gălăţeanul Murgoci Gicu a fost trimis în judecată, fiind acuzat de lovire sau alte violenţe.

Aşa cum reiese din documentul amintit al unităţii de parchet, M.G. deţine un service auto pe Drumul de Centură, acolo unde, în ziua de 30 ianuarie 2010, a intrat în conflict cu Mihalache Valentin, instructor auto autorizat.

Acesta ajunsese în zona service-ului pentru a prelua un elev, dar, la un moment dat, după ce elevul aşteptat urcase în maşină, M.G., enervat de prezenţa autoturismului, i-a reproşat instructorului că i-a blocat accesul în service şi că trebuie să plece mai repede.

Instructorul a încercat să-i explice prin geamul deschis că va pleca imediat, amintindu-i, totodată, că au fost colegi de serviciu.

I s-a răspuns tot cu jigniri, dar şi cu o lovitură de pumn în faţă, care i-a provocat o „hemoragie subconjunctivală a ochiului drept”.

Cel lovit a  anunţat imediat Poliţia au urmat cercetările, dosarul penal şi… judecata, mai ales că mai are antecedente penale.

Citit 1208 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.