Ucigaşul judecătorului Ionel Bodea a fost condamnat la 15 ani de închisoare

Ucigaşul judecătorului Ionel Bodea a fost condamnat la 15 ani de închisoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dosarul privind oribila crimă petrecută în august anul trecut la Tecuci a fost finalizat de magistraţii Tribunalului Galaţi, care au decis că Gheorghe Istrate trebuie să stea după gratii în următorii 15 ani. Istrate a fost condamnat pentru că şi-a omorât vărul, pe fostul judecător tecucean Ionel Bodea. Oribila crimă s-a petrecut chiar în casa fostului magistrat, care îşi ajuta vărul cu diferite sume de bani pentru că acesta din urmă avea o fată studentă la Bucureşti. Gheorghe Istrate locuia la Bârlad, dar, în ziua cu pricina, a venit la Tecuci şi i-a adus bătrânului câte ceva de mâncare. Cu această ocazie a primit 200 de lei pentru a-i cumpăra fostului judecător roşii, pepeni şi pâine. După ce a primit cei 200 de lei, Gheorghe Istrate a plecat împreună cu prietenul cu care venise de la Bârlad şi s-au oprit în mai multe baruri unde au consumat băuturi alcoolice. După aceasta, bărbatul a revenit la reşedinţa vărului său şi atunci a început conflictul. Din primele cercetări a reieşit că bătrânul a primit un pumn în zona feţei, care i-a provocat o fractură de mandibulă extinsă până la baza craniană.

Anchetatorii susţin că, după ce şi-a pocnit ruda, Gheorghe Istrate l-a dus pe bărbat într-una dintre camerele imobilului unde, din câte a reieşit la autopsie, l-a călcat pur şi simplu în picioare.

Gheorghe Istrate a recunoscut în faţa judecătorilor cele întâmplate şi a primit doar 15 ani de închisoare, beneficiind de o reducere conform legii micii reforme în justiţie. Oricum, are suficient timp să se gândească la cele întâmplate.

Citit 2476 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2013 08:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.