Adina Halas vrea să rămână blocată în lift cu JLo

Adina Halas vrea să rămână blocată în lift cu JLo
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adina Halas s-a retras din televiziune de câţiva ani şi te-ai aştepta ca viaţa ei să fie mai liniştită şi lipsită de stres, dar nu este deloc aşa. Este o mămică full time, o soţie fericită şi este producătoarea şi realizatoarea emisiunii „Trăieşte Smart!” de la radioul Smart FM. Pe lângă toate acestea, îşi împărtăşeşte experienţele şi pe blogul său din care avem multe de învăţat.

Rep: Am văzut pe blogul tău că le oferi cititorilor tăi o serie de sfaturi despre îngrijirea tenului. Care ar fi cel mai importat lucru, din punctul tău de vedere, pe care ar trebui să îl facem?

Adina: Hidratarea tenului din interior este un lucru deseori neglijat, aşa că aş recomanda un consum crescut de apă pentru o piele frumoasă şi luminoasă.

Rep: Reţeta unei măşti hidratante pe care să o putem realiza în casă şi să se potrivească şi pentru femei, şi pentru bărbaţi…

Adina: Cea mai simplă mască de făcut acasă, potrivită tuturor tipurilor de ten este cea din gălbenuş de ou şi o linguriţă de miere. Se ţine 20 de minute şi se îndepărtează cu apă călduţă.

Rep: Dacă timp de un an de zile ai fi doar la dietă şi ai avea voie la o singură masă de trişat. Ce ai alege să mănânci?

Adina: Ciocolatăăă! Probabil câteva tone.

Rep: Care este cartea pe care ai citit-o doar pentru că toţi ceilalţi o citeau?

Adina: Alchimistul a lui Paulo Coelho, atunci când a apărut şi era o isterie generală.

Rep: Cât timp petreci pe zi pe reţelele de socializare?

Adina: Cam două ore pe timpul verii, iar în perioadele aglomerate mai mult. Depinde de ceea ce am de făcut, deoarece reţelele de socializare sunt parte componentă din activităţile pe care le desfăşor.

Rep: Ştim că faci sport constant. Care este antrenamentul tău preferat şi de ce tocmai acesta?

Adina: Îmi plac antrenamentele funcţionale, CrossFit-ul, Body Pump-ul şi multe altele şi le combin, dar dacă ar fi să aleg doar un singur antrenament, as zice indoor cycling. Este forma mea preferată de cardio. Pe lângă faptul că este un antrenament intens şi dinamic, am şi cel mai bun antrenor din lume, pe Lucian, soţul meu. De opt ani, merg numai la clasele lui de cycling, care sunt cele mai eficiente.

Rep: Care este cel mai emoţionat gest pe care l-a făcut în ultima perioadă băieţelul tău, Serghei?

Adina: Mă topeşte constant cu dulceaţa lui şi manifestările de iubire, iar de curând, în timp ce ne ţineam în braţe, l-a rugat pe tatăl său să îi aducă pijamaua fără să se desprindă de mine, spunându-mi „te iubesc prea mult ca să nu stau lângă tine”.

Rep: Care este ultima minciună pe care ai spus-o?

Adina: Nu prea mint, decât dacă este neapărat necesar şi atunci este vorba despre mici cosmetizări sau dacă trebuie să protejez pe cineva apropiat. De exemplu, mama se stresează când ştie că sunt pe drum, când plec pe undeva, aşa că îi spun altă oră de plecare şi de regulă la acea oră o sun să îi spun că deja am ajuns. Dar deja ştie, s-a obişnuit. Însă ultima minciună a fost de curând, când i-am spus unui colaborator la telefon că intru într-o întâlnire importantă, doar ca să pot închide că aveam ora de Body Pump şi nu puteam să întârzii.

Rep: Care este obiceiul prost de care vrei să scapi?

Adina: Până la vârsta asta am cam scăpat de ele, aşa că nu mi-a mai rămas niciunul pe care să îl conştientizez ca fiind obicei prost. Mi-ar plăcea să nu mai iubesc atât de tare dulciurile, dar aici lucrez deja de mulţi ani. Chiar dacă am redus foarte mult din cantităţile pe care le consumam, tot le ador. Pe principiul „adio, dar rămân cu tine”.

Rep: Cu cine ţi-ar plăcea să rămâi blocată în lift?

Adina: Cu JLo. Este în topul preferatelor mele.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1441 ori Ultima modificare Duminică, 02 Septembrie 2018 13:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.