O zi în paşi de dans, la „Siderurgistul”

O zi în paşi de dans, la „Siderurgistul”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, la Sala „Siderurgistul”, va avea loc „Festivalul Naţional de Dans Sportiv”. Competiţia este organizată de Clubul de Dans Sportiv Beija Flor şi Federaţia Română de Dans Sportiv şi va începe de la ora 9,00.

La competiţie şi-au anunţat participarea peste 300 de perechi din toată ţara. Cei mai mici participanţi au doar şase ani şi vor dansa, la neoficial, vals şi cha-cha.

La ora 19,00 va avea loc deschiderea oficială şi gala perechilor prezente în festival. Organizatorii au pregătit şi o surpriză pentru cei care vor trece pragul Sălii „Siderurgistul”. Konstantin Tudorov şi Andra Linte, campionii naţionali ai Bulgariei la dans sportiv vor susţine un regal de dans pentru gălăţeni.

Cei doi dansatori se află pe locul 50 în clasamentul mondial. Interesant este faptul că Andra Linte este născută la Galaţi, aşa că merită să mergeţi să o urmăriţi sâmbătă pe ringul de dans.

Perechi valoroase la clubul Beija Flor

Perechile de la Clubul de Dans Sportiv Beija Flor au obţinut foarte multe rezultate bune în ultimele competiţii de profil din ţară. Clubul a avut şase pereche participante în finalele mai multor concursuri din ţară.

Ca să dăm şi un exemplu, vă spunem că Andrei Eliade şi Andra Frînculescu au cucerit în octombrie „Cupa Oriflame” la Bucureşti, dar au ocupat şi un loc doi la „Cupa Ploieşti”. Să nu uităm nici de perechea Iulian şi Lăcrămioara Tenie, care au cucerit, anul acesta, mai multe titluri de campioni naţionali.

Perechile, dar şi antrenorii lor merită toate laudele. Cei care vor să îi vadă atât pe copii de la Beija Flor, cât şi pe ceilalţi participanţi sunt aşteptaţi sâmbătă la Sala „Siderurgistul”, cu începere de la ora 9,00.

Biletul de intrare costă doar 10 lei de persoană. Competiţia se va încheia târziu în noapte, după ora 22,00, aşa că vă puteţi răsfăţa o zi întreagă în paşi de dans.

Citit 1470 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.