„Stelele Moscovei pe gheaţă”, la Galaţi

„Stelele Moscovei pe gheaţă”, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, 30 ianuarie, gălăţenii vor avea parte de un eveniment de excepţie: Igor Bobrin, Natalya Bestemyanova şi Andrey Bukin, celebrii patinatori ruşi, vin la Patinoarul artificial cu spectacolul “Stelele Moscovei pe gheaţă”.

Spectacolul va începe la ora 19 şi va avea două părţi. În prima parte, gălăţenii vor putea vedea baletul “Spărgătorul de nuci”, iar în cea de a doua, în premieră mondială, un program de tangouri argentiniene şi un altul pe muzica lui Michael Jackson, într-o coregrafie care a încântat o lume întreagă.

De altfel, jurnaliştii francezi au reunit sub un singur nume performanţele remarcabile ale patinatorilor ruşi, “Balshoi on Ice”.

Secretul acestei reuşite, declara Bobrin într-un interviu, constă într-o combinaţie rafinată de teatru, balet, acrobaţie şi patinaj.

„Stelele Moscovei pe gheaţă” este o companie de spectacole înfiinţată de celebrul patinator rus Igor Bobrin, ajutat de multiplii campioni olimpici şi mondiali Natalya Bestemyanova şi Andrey Bukin, celebra tripletă fiind completată de campioni olimpici, mondiali sau naţionali, ce evoluează sau au evoluat pe gheaţă sub culorile Rusiei.

Evenimentul este organizat, ca şi anul trecut, de Asociaţia Culturală Dracula. Totodată, “Stelele Moscovei pe gheaţă” este spectacolul care deschide anul cultural în cadrul Proiectului Naţional Cultural - 2010 “ARTĂ CONTRA DROG”, program care se desfăşoară în parteneriat cu Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) şi Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România (ANCCSR).

Preţul biletelor variază între 70 şi 100 de lei. Elevii, studenţii şi pensionarii au reducere 50 la sută.

Copii până la vârsta de 7 ani au intrare gratuită dacă sunt însoţiţi de părinţii plătitori ai unor bilete la spectacol (dar nu au loc rezervat).

Citit 1530 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.