The MOOoD, astăzi în concert la Galaţi

The MOOoD, astăzi în concert la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul concert din seria weekendurilor dedicate curentului rock alternativ are loc în această seară la „Scena Cafe”, aflată în sediul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Începând cu ora 20, va urca pe scenă trupa bucureşteană The MOOoD. Este unul dintre cele mai apreciate nume ale curentului brit-indie rock autohton, trupa devenind tot mai vizibila şi dincolo de hotarele ţarii.

În 2008 s-au aflat pentru prima dată la B’ESTFEST şi doar câteva zile mai târziu au cântat în deschiderea concertului Lenny Kravitz din Bucureşti, în faţa a peste 16.000 de oameni.

La începutul lui 2009, The MOOoD şi-a făcut debutul la nivel internaţional, în cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri europene dedicate descoperirii şi promovării tinerilor artişti, Eurosonic Festival.

Tot anul 2009 le-a rezervat un loc pe scena celui mai mare festival din Europa de Est, EXIT Festival - Serbia, au fost prezenţi pentru al doilea an consecutiv în cadrul B’ESTFEST, iar  piesa „Back in The Shop” a apărut pe coloana sonoră a campaniei publicitare pentru una dintre cele mai mari reţele de telefonie mobilă din ţară.

Preţul pentru concertul din această seară este de 10 lei, evenimentul fiind promovat de Radio 1.

Citit 659 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.