Ilinca Vandici nu s-a plictisit în carantină

Ilinca Vandici nu s-a plictisit în carantină
Prezentatoarea TV nu este obişnuită cu un astfel de program
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Din cauza pandemiei de coronavirus, Ilinca Vandici a fost nevoită să stea acasă până se va termina totul. Prezentatoarea TV nu este obişnuită cu un astfel de program, dar se bucură că are mai mult timp să stea cu fiul ei.

Aflată zilnic pe platoul de filmare de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici nu avea atât de mult timp să facă prea multe activităţi alături de Zian. Această pauză de la emisiune îi este prielnică vedetei, iar acum fiul ei se bucură de toată atenţia.

„Perioada aceasta este dificilă, dar şi frumoasă. Şi spun frumoasă pentru că, în sfârşit, am timp să fac foarte multe lucruri pe care tânjeam să le pun în practică, e o perioada prielnică pentru că reuşesc să petrec foarte mult timp cu Zian şi reuşim să învăţăm lucruri împreună. Dificilă e pentru că nu sunt obişnuită să stau toată ziua în casă, fără să am un program bine stabilit, să merg undeva, să fac ceva în afara casei. Am început să practic mai mult sport, în fiecare zi sau o dată la două zile fac antrenamente. Când e vreme frumoasă ador să stau în curte şi să-mi beau cafeaua, să savurez un ceai sau pur şi simplu să-mi iau energia de la soare”, a declarat Ilinca Vandici pentru Click!.

Acum că are mai mult timp la dispoziţie, prezentatorea TV a povestit despre activităţile pe care le face acasă cu fiul ei, Zian. Băieţelul nu se plictiseşte deloc alături de mama lui, ba chiar este fericit că este în centrul atenţiei.

„Ne jucăm cu maşinuţele, cu mingea, facem puzzle-uri, construim căsuţe din lego, facem diferite forme din plastilină, citim, ne jucăm de-a v-aţi ascunselea. Găsim în fiecare colţişor câte ceva de făcut şi o oportunitate de a ne petrece timpul împreună”, a mai spus Ilinca Vandici.

Cu siguranţă în casa vedetei de la Kanal D este multă veselie, iar micuţul Zian are multă energie. Astfel că Ilinca Vandici nu prea are timp să stea, iar fiul ei o ţine ocupată tot timpul.

Sursa: viva.ro

Citit 2513 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Aprilie 2020 22:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.