A. G. Weinberger, la Galaţi

A. G. Weinberger, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* “Vino să deguşti aroma fină a bluesului” *

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi români de blues, A. G. Weinberger va concerta joi, 3 iunie, la Galaţi.

Începând cu ora 20,30, acordurile răscolitoare ale singurului chitarist român de talie internaţională se vor auzi în Clubul ZOD!1AR, unde artistul va susţine un nou concert din seria “INTERZIS FM - Vezi muzici ce nu auzi la radio.”

Cu şi mai multă pasiune, AG Weinberger va reînsufleţi unele dintre cele mai bune compoziţii de blues, jazz, soul şi funk ale tuturor timpurilor.

A cântat pentru Bill Clinton, iar acum concertează din nou la Galaţi! Prieten cu B.B. King, singurul artist român care a primit un mesaj de mulţumire din partea fostului preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, chitaristul A.G. Weinberger se numără, pe bună dreptate, printre cei mai valoroşi artişti ai României contemporane.

În prezent, artistul este considerat cel mai bun interpret şi compozitor de blues din ţara noastră, fiind invitat, printre altele, să cânte în deschiderea concertului susţinut pe 25 mai de celebrul chitarist american de origine italiană Al Di Meola.

Gălăţenilor iubitori de muzică bună, A.G. Weinberger le adresează un mesaj personal:

“Vino să deguşti alături de noi aroma fină a blues-ului! Rupe-te din cotidianul mundan, îmbâcsit de griji şi îndatoriri lumeşti pentru a-ţi hrăni sufletul cu... blues. Fii alături de noi în această atmosfera elegantă, exclusivistă şi intimă”.

„Ajută-ne să ne diferenţiem de cei mulţi. Vino cu încredere şi... nu veni singur! Blues-ul reuneşte întotdeauna doar caracterele distinse. Nu lipsi de la acest eveniment unic! Prezenţa ta contează”. 

Mai multe detalii despre concert puteţi afla de la Clubul Zod!ar.

Citit 679 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.