Clubul Kiwanis România, apreciat internaţional

Clubul Kiwanis România, apreciat internaţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O zonă renumită în Franţa pentru gastronomia aleasă, Dordogne, a fost cadrul ideal în care s-a desfăşurat, recent, Congresul naţional France-Monaco.

Cu invitaţia de participare la această manifestare de amploare, unde s-au întâlnit peste 500 de kiwanieni şi familiile lor, au fost onoraţi şi membrii clubului Kiwanis România.

Astfel, alături de personalităţi de marcă ale Kiwanis, precum Gianfilippo Muscianisi, Guvernator Europa, Daniel Vigneron, reprezentantul Europei în Consiliul International, Robert Cusano, Guvernator Belgia, s-au aflat şi două reprezentante ale clubului din România.

Magda Mitraşcă, Guvernator 2009-2010, şi gălăţeanca Valeria Tudosă, Guvernator ales pentru anul kiwanian 2010-2011, au onorat cu plăcere invitaţia înaintată de către Districtul Kiwanis France-Monaco, cel care „năşeşte“ federaţia din ţara nostră în drumul de formare şi de constituire ca district.

În deschiderea Congresului, alături de steagul Statelor Unite ale Americii, al Uniunii Europene, al Franţei şi al statului Monaco, a fost înălţat şi steagul României, pe fundalul imnului naţional.

Ceea ce a fost un semn evident de apreciere a eforturilor depuse de-a lungul timpului de membrii organizaţiei de la nivelul ţării noastre.

Deşi, financiar, proiectele româneşti nu se ridică la înălţimea celor europene, acestea sunt la fel de benefice pentru copiii aflaţi în suferinţă.

De altfel, în discursurile lor, şi fostul guvernator France-Monaco, Marie-Jeanne Boutroy, şi guvernatorul ales şi confirmat pentru următorul an kiwanian, Gérard Conte, au remarcat toate eforturile românilor care împart acelaşi ideal: să-i slujească pe copiii lumii şi să le aducă zâmbetul pe buze, oriunde s-ar afla.

Citit 993 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.