Ana Maria Covrig, un talent care va creşte mare

Ana Maria Covrig, un talent care va creşte mare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Face parte din grupul vocal Via Music, care a câştigat premiul I la Mamaia Copiilor *

Ana Maria Covrig are deja alura unei vedete, deşi abia a trecut în clasa a V-a la Liceul de Artă „D. Cuclin”. Îi place muzica uşoară încă de mică şi cântă pe scenă de la 6 ani, de pe vremea când făcea parte din Estrada Copiilor, de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Pentru că-şi doreşte să muncească mai mult a decis să se pregătească, de doi ani, la Focşani, la profesoara Aurelia Vaida (aceeaşi  care o şcoleşte şi pe gălăţeanca Maria Crăciun – cea care a luat recent premiul al III-lea la Festivalul de la San Remo, dar şi premiul I la Mamaia Copiilor). 

„E o profesoară minunată. Este foarte sufletistă, m-a cazat la ea acasă pe perioada cât au durat repetiţiile pentru participarea la Mamaia Copiilor. Ştie să scoată ce e mai bun din noi, dovadă că grupul condus de dumneaei, Via Music, a luat premiul I la secţiunea grupuri vocale”, spune Ana Maria.

De altfel, pentru ea anul acesta a fost unul foarte bogat şi în premii individuale: Premiul I la „Olimpiada Copiilor” de la Bacău şi la Festivalul „Comoara Moldovei” de la Bârlad, Premiul al III-lea la „Floare de april”, la Tecuci şi Premiul Bulgariei la Festivalul Balcanic de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret, care i-a adus calificarea la un festival care se va desfăşura în septembrie, în această ţară.  Suntem convinşi că se va întoarce cu un premiu şi de acolo, şi nu suntem singurii care cred în talentul ei.

Mama fetiţei ne-a rugat să mulţumim în numele său profesoarei care are atâta răbdare cu ea, dar şi domnului Scholz, un prieten de familie care o ajută financiar, pentru că deplasările săptămânale la Focşani şi taxa lunară pentru cursuri ajung la o sumă destul de mare.

Explicaţie foto: Ana Maria Covrig, alături de Adrian Daminescu - unul dintre membrii juriului de la Mamaia Copiilor, care a apreciat foarte mult prestaţia grupului vocal din Focşani

Citit 2056 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.