Când joacă Chuck Norris într-un nou film? Când vrea el!

Când joacă Chuck Norris într-un nou film? Când vrea el!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La 11 ani după ce şi-a luat adio de la cinematografie în "Eroi de sacrificiu 2", Chuck Norris revine. Starul din "Walker, polițist texan" a filmat în acest an "Agent Recon", un film de acţiune ştiinţifico-fantastic programat să fie lansat în 2024, potrivit Deadline.

Chuck Norris, acum în vârstă de 83 de ani, va juca alături de Marc Singer, protagonistul mini-serialului "V", şi Derek Ting, care este şi scenaristul şi regizorul filmului "Agent Recon". "Cu unii dintre cei mai mari eroi din lume, Chuck Norris şi Marc Singer în distribuţie, trebuie să fie distractiv pentru fani", a declarat Ting într-un comunicat, relatează News.ro.

Fiul lui Chuck, Dakota, a coregrafiat toate luptele tatălui său și suntem asigurați că pelicula a fost filmată cu cele mai bune echipamente disponibile la Hollywood.

„Agent Recon” urmăreşte aventurile lui Alastair (Chuck Norris), comandantul unei echipe de forţe speciale chemate să investigheze o bază din New Mexico suspectată că face experimente pe extratereştri. În timp ce se află acolo, echipa dă peste o fiinţă neidentificată cu o forţă extraordinară şi cu abilitatea de a controla minţile soldaţilor. Însoţit de un începător şi de un veteran al puşcaşilor marini, Alastair merge să se confrunte cu acest monstru care este gata să distrugă întreaga umanitate, potrivit sinopsisului de pe filmnow.ro.

De la apariţia sa în „Expendables 2”, Chuck Norris nu a mai apărut pe marele ecran. El şi-a împrumutat vocea doar într-un episod din sitcomul „The Goldbergs” şi a avut o apariţie surpriză în serialul de acţiune "Hawaii Five-0", în 2020.

Citit 825 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Noiembrie 2023 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.