Grasu XXL vine la Galaţi, la CNVA Streetball Grandtour 2012

Grasu XXL vine la Galaţi, la CNVA Streetball Grandtour 2012
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Cea de-a IX-a ediţie a Campionatului CNVA Streetball Grandtour se va desfăşura pe 5 şi 6 septembrie, la Galaţi, pe terenurile aparţinând DJTS, situate în spatele Sălii Sporturilor. Evenimentul este important atât prin amploare - şi-au anunţat participarea 30 de echipe, grupate pe trei categorii de vârstă (10-14 ani, 15-19 ani, peste 20 de ani) cât şi prin tradiţie - ediţiile precedente bucurându-se de mare succes.

Ineditul ediţiei din acest an îl constituie, după cum ne-au anunţat organizatorii, prezenţa la gala festivă şi apoi în recital, la Music Arena, în seara de 6 septembrie, a lui Grasu XXL, precum şi o tombolă, în ziua finalei, la care vor fi oferite 50 de invitaţii la concert. „Scopul acestei competiţii este de a atrage tinerii să practice sportul în general şi baschetul în particular. Iar pentru privitori este o relaxare şi un prilej de a-şi încuraja echipa favorită. Tot mai mulţi tineri renunţă la mişcare şi duc o viaţă lipsită de singurul drog de care cu toţii avem nevoie: sportul”, ne-au declarat organizatorii - Dragoş Ureche, Adrian Fasole, Radu Niţă, Mircea Tudose, Bogdan Stan, Andrei Frăsina şi Robert Lupu.

Desfăşurat din 2004 până în 2010 la CNVA, iar anul trecut la Universitatea Danubius, Campionatul de Streetball s-a mutat anul acesta pe terenurile aparţinând Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, pentru ca un număr cât mai mare de gălăţeni să poată participa la eveniment. Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) şi Clubul de Baschet Phoenix Galaţi sunt partenerii de nădejde în organizarea, an de an, a acestui campionat: „Intenţionăm ca, anul acesta, distracţia şi baschetul să se îmbine în cel mai spectaculos mod posibil. Premiile sunt în bani, excursii, jocuri de bowling şi biliard oferite de Five Stars Bowling, iar paza este asigurată de Select Security. Lista sponsorilor este deschisă”, ne-au mai declarat organizatorii, promiţându-le gălăţenilor două zile de show care să le depăşească toate aşteptările. Aşa să fie!

Citit 2367 ori Ultima modificare Miercuri, 08 August 2012 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.