Cât ne costă cinematograful 3D din sufragerie

Cât ne costă cinematograful 3D din sufragerie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O fi plăcut să mergem la cinematograf, dar după o zi grea de muncă parcă nu ne mai arde nici măcar să ne ridicăm din pat! Nu-i bai, pentru că atunci când nu ajungem noi la cinema, vine el la noi. Tot ce ne trebuie ca să ne pierdem în universul virtual, chiar în sufragerie, este pasiunea pentru film şi, bineînţeles, o sumă considerabilă de bani ca să cumpărăm un televizor cu redare tridimensională. Cel mai ieftin pe care l-am găsit noi, în oferta magazinelor online, costă 1.899 lei, iar cel mai scump ajunge la peste 33.000 lei. Deh, pasiune mare, bani mulţi! Noi vă prezentăm astăzi cel mai ieftin model de televizor cu redare 3D de marcă, unul şi mai scump şi, în cele din urmă, unul care vine la un preţ aproape insuportabil.

La film, cu cheltuieli minime

Samsung, una dintre cele mai renumite firme producătoare de televizoare, a scos pe piaţă câte ceva pentru fiecare buzunar prin care încă nu bate vântul. Spre exemplu, la cel mai mic preţ pe care l-am găsit pe emag.ro, 1.899 lei, vă puteţi cumpăra un televizor cu diagonală de 80 de inchi. Nu e cel mai mare pe care l-aţi văzut vreodată, dar e exact ce vă trebuie, mai ales pentru apartamentele mici, de bloc. Tehnologia folosită este LED şi aveţi, bineînţeles, imagine full HD, la rezoluţie de 1920x1080, cu redare 3D şi conversie din modul 2D în 3D. Aspectul imaginii este 16:9. În ceea ce priveşte conectivitatea, caracteristicile sunt următoarele: o intrare USB 2.0, o intrare video composite, o intrare scart şi două porturi HDMI. Puteţi să contectaţi şi o pereche de căşti, ca să nu vă treziţi vecinii când simţiţi că filmul n-ar fi la fel de bun fără coloana sonoră la volum ridicat. Televizorul are şi un mod pentru jocuri, este uşor, cântărind doar 6,3 kilograme, iar pachetul conţine două perechi de ochelari 3D, aşa că nici nu va trebui să vă bucuraţi de unii singuri de frumuseţile filmului văzut în trei dimensiuni.

Dragostea de film, cât o Dacie second-hecond

Dacă aţi pus vreo 7.000 de lei deoparte pentru o Dacie Solenza în perfectă stare, dar v-aţi dat seama cât de periculos este să ieşiţi, zilnic, pe străzile aglomerate, poate că vreo câteva filme văzute din pat v-ar înveseli! Posibile soluţii sunt televizoarele cu redare 3D de la Panasonic. Tehnologia nu e LED, ci plasma, aşa că veţi avea un consum de curent mai mare. Cumpăraţi însă un smart TV, cu redare full HD la rezoluţie 1920 x 1080 şi aspect al imaginii 16:9. Diagonala e de 127 de cm, aşa că veţi avea nevoie de ceva spaţiu liber pe perete. Ca şi conectivitate aveţi: 3 porturi USB, o intrare Scart, 4 porturi HDMI, sloat de card SD, o intrare component şi minijack pentru căşti de 3,5 milimetri. Vă puteţi bucura de aplicaţiile de browsing ale modelului Vierra şi, evident, de funcţia multitasking.

Garsonieră la G-uri sau Smart TV cu 3D?

Cine vrea să se bucure de ce e mai bun pe piaţă, trebuie să plătească, nu glumă! Zilele trecute găsisem, la agenţii imobiliare, un gălăţean care voia să-şi vândă garsoniera de la blocurile G din Micro 19 cu vreo 30.000 de lei. Ce-i drept, nu e chiar cel mai fericit loc în care să locuiţi, aşa televizorul de toţi banii rămâne o opţiune. Doar că trebuie să mai scoateţi din buzunar (sau din bancă) încă vreo 4.000 de lei. Cel mai scump Tv cu 3D de pe piaţă este tot un Samsung şi costă 33.999 lei. Vorbim despre uu Smart TV, care răspunde la comandă vocală, la comandă prin mişcarea mâinii şi are funcţie de recunoaştere a feţei. Vă puteţi programa aplicaţiile şi vă puteţi distra cu cele  interactive. Evident, nu veţi avea nicio problemă să conectaţi la televizor laptopul sau smartphone-ul. Diagonala e de 190 de centimetri, iar formatul imaginii 1920 x 1080, la calitatea full HD. De fapt, imaginea are cinci caracteristici de calitate: micro dimming, clear motion rate 800, digital noise filter, ultra clear panel, wide color enhancer plus. Televizorul care, în afară de cartofi prăjiţi, poate face aproape orice vine şi cu un player multimedia încorporat. Calitatea sunetului este asigurată de un sistem integrat Dolby Digital Plus şi Dolby Pulse. Aveţi şi 3D Sound, DTS 2.0 + Digital Aut şi Auto Volume Leveler. Spre deosebire de modelele mai ieftine, televizorul de top e prevăzut cu 3 porturi USB. Regăsiţi şi caracteristicile de conectivitate ale modelelor mai ieftine.

Citit 2009 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.