Petreceri de început de an. Tendinţe în funcţie de stilul personal

Petreceri de început de an. Tendinţe în funcţie de stilul personal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă perioada sărbătorilor a trecut, nu înseamnă că petrecerile s-au încheiat. Aşa că îţi propunem câteva surse de inspiraţie pentru evenimentele de început de an.

Minimalism confortabil

Dacă eşti adepta unui stil predominant casual, optează pentru o pereche de jeanşi burgund, culoarea de referinţă a sezonului. Plusează la capitolul eleganţă, adăugând o cămaşă din voal cu detalii transparente şi o pereche de pantofi stiletto. Pentru a evita disconfortul creat de temperaturile scăzute, poţi completa ţinuta cu un pulover din tricot, la care poţi renunţa odată ajunsă la destinaţie.

Inspiraţie office

Stilul office mizează pe linii minimaliste, ceea ce îi confirmă versatilitatea. Piesele business sunt uşor de reinventat în ţinute elegante, ideale pentru petrecerile cu un grad uşor formal. O fustă conică şi o cămaşă cu detalii şi accente feminine compun o ţinută corectă în termeni de proporţii şi echilibru al siluetei. Pentru un look mai casual, combină o pereche de jeanşi cu o cămaşă dintr-un material preţios şi o pereche de stiletto. Nu uita că accesoriile transformă o ţinută banală într-un experiment modern.

Rock chic

Stilul rock chic este un curent autonom, inspirat de o lungă tradiţie muzicală, care şi-a pus amprenta asupra modei contemporane. Ţintele metalice, tridimensionale, preferinţa pentru negru şi pentru ţinutele all black, abuzul semi-agresiv de piele, conturează principalele semne distinctive ale acestui stil. Îţi recomandăm o rochie care mizează pe detalii: ţinte, inserţii din piele, combinaţii de dantelă şi piele. Dacă vrei sa te impui printr-o ţinută mai puţin obişnuită, combină un corset cu o geacă de piele, jeanşi skinny şi un plic supradimensionat, cu ţinte.

Citit 890 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2013 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.