Modă şi stil: Cum purtăm pantalonii din piele?

Modă şi stil: Cum purtăm pantalonii din piele?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În sezonul rece, piesele vestimentare se reinventează şi tind către latura practică: tricotaje, botine, multă piele naturală şi transparenţe senzuale care să completeze o ţinută inspirată.

Hainele din piele naturală au apărut în colecţiile creatorilor de modă cu renume. Trench-uri, pantaloni, fuste, rochii sau jachete din piele au făcut din acest material un element cheie, în tendinţe, pentru sezonul rece.

Pantalonul din piele rămâne o piesă clasică, uşor de purtat în nenumărate combinaţii şi în diverse ocazii. Pentru o petrecere în oraş, se potriveşte perfect o ţinută cu pantaloni tip ţigaretă, din piele naturală, la care se adaugă o cămaşă albă şi un sacou stil masculin şi se asortează cu pantofi cu toc, decupaţi în faţă, o poşetă plic şi un colier extravagant purtat pe sub gulerul cămăşii.

Atunci când se doreşte adoptarea unui stil ceva mai dramatic, mai aspru, colecţiile creatorilor de modă pot fi adevărate surse de inspiraţie. Drept urmare, pantalonii skinny din piele pot fi combinaţi cu succes, în partea de sus, cu piese cambrate care au accente diafane sau cu tricotaje cu volum pe gât.

Pentru zi, croiala cea mai potrivită este cea care nu face pantalonul să stea foarte mulat pe picior, ci drept sau uşor evazat, fără pense. Aceştia pot fi purtaţi atât în combinaţii lejere, cât şi cu tocuri foarte înalte şi accesorii rafinate, şi pot uşor suplini pantalonii skinny dintr-o garderobă.

Pantalonul roşu pare a fi un element cheie pentru sezonul rece. Roşul este o culoare intensă care are un puternic efect de stimul emoţional. Roşul trimite spre ideea de rafinament, senzualitate, pericol, iubire, energie şi are multe alte semnificaţii, nu doar la nivel psihologic, ci şi social.

Roşu şi beige sunt două nuanţe care, puse împreună, dau naştere unei ţinute extrem de elegante pentru perioada aceasta. Combinaţia dintre un pantalon skinny, din piele roşie şi o tunică tricotată lejer, într-o nuanţă rece de bej creează o ţinută simplă, dar cu stil. Aceasta poate fi completată cu o geantă structurată şi pantofi nude, cu detalii de efect. În acest caz, este indicat ca bijuteriile să fie minime, iar coafura extrem de simplă.

Citit 2759 ori Ultima modificare Vineri, 01 Februarie 2013 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.