"Zdob şi Zdub" sărbătoreşte majoratul la Galaţi

"Zdob şi Zdub" sărbătoreşte majoratul la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Carismaticii băieţi de la „Zdob şi Zdub” vor veni la Galaţi, în Zodiar, sâmbătă 13 aprilie, pentru a-şi lansa ultimul album, „Basta Mafia”, prin care şi-au dorit să serbeze cei 18 ani de la înfiinţare.

Pe albumul "Basta Mafia" este inclus şi single-ul "Moldovenii s-au născut", care ,deşi e lansat de curând, se bucură deja de popularitate în rândul publicului.

"Basta Mafia" conţine 13 piese, printre care „Dunărea”, „Lângă codrii de aramă”, „Om cu inima de lemn”, „So Lucky”.

"Albumul are piese ce pot fi cu uşurinţa interpretate doar cu o chitară acustică, un lucru absolut nou pentru noi, având în vedere că, înainte, muzica noastră se baza pe riffuri de chitară, bass şi secţiuni de ritm. Piesele vor putea fi interpretate în diferite combinaţii, chiar şi cu pian şi orchestră în spate. De asemenea, pot fi cântate pe scara blocului la chitară, aşa cum îmi povestea cineva că se întâmplă în America cu melodiile celor de la Red Hot Chili Peppers", spune despre album solistul trupei Roman Iagupov .

„Basta Mafia" a fost înregistrat atât în Chişinau, la Cuibul Studio, dar şi în Germania, la Berlin, în colaborare cu un producător german. Pentru că şi-au dorit să cucerească şi Europa şi pentru că marchează un nou stadiu în evoluţia formaţiei, noul album are şi piese în limba engleză, unele dintre ele având chiar variante bilingve. 

E clar că fanii formaţiei nu au cum să lipsească sâmbătă în Zodiar, unde cei şase băieţi promit un show aşa cum ne-au obişnuit. Intrarea este 30 de lei de persoană.

Citit 1504 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2013 13:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.