Interviu cu gălăţeanca Andreea Antonescu: "Poţi să faci în viaţă orice îţi doreşti”

Interviu cu gălăţeanca Andreea Antonescu: "Poţi să faci în viaţă orice îţi doreşti”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

- America a fost pentru tine un vis. Acum, împlinit. Povesteşte-ne cum ai ajuns acolo.

- Prima dată am ajuns în State cu prilejul unui turneu. A fost dragoste la prima vedere. Din acel moment am decis ca fiecare vacanţă să mi-o petrec acolo. Aşa s-a şi întâmplat. În această perioadă stau mai mult pe tărâm american, datorită unor proiecte pe care vi le voi dezvălui când se vor concretiza.

- Anul trecut, ai jucat într-un film la Hollywood. Cât de greu, sau cât de uşor a fost să primeşti acel rol din scurtmetrajul „A night with little Richard”, difuzat în America?

- A fost o coincidenţă fericită! Regizorii m-au văzut, m-au plăcut şi mi-au propus. Nu a fost foarte greu să intru în rolul Otiliei, deoarece am lucrat cu profesionişti care mi-au explicat exact ce trebuie să fac. Din acel moment, a început să-mi placă actoria şi am început să iau cursuri. Cu toate acestea, muzica rămâne marea mea iubire.

- Cum s-a schimbat universul tău de aproape trei ani, de când eşti mămică?

- Tot universul mi l-a schimbat Sienna. Recuperez acum toate momentele pe care nu le-am trăit când eram micuţă. Ne dăm pe tobogan, ne punem nisip în cap, ne jucăm cu păpuşile. Sienna e o fetiţă foarte ascultătoare, cuminte, deşteaptă, frumoasă. E perfectă!

- Soţul tău, Traian, cum priveşte apariţiile tale pe scenă?

- Traian este persoana care mă înţelege şi mă susţine. Avem o relaţie de aproape nouă ani. El nu este genul care să vrea să iasă în evidenţă, acesta fiind motivul pentru care noi nu am apărut împreună, în public, la evenimente mondene de prea multe ori.

- De Revelion, ai cântat în Galaţi. E posibil ca proiectele tale pe 2014 să includă şi oraşul tău natal?

- Întotdeauna, Galaţiul a fost oraşul meu de suflet. De fiecare dată când am avut zile libere, am venit în oraşul meu natal. Aşa am simţit eu că îmi reîncarc bateriile. Sunt foarte fericită că am avut ocazia să cânt în Galaţi de Revelion. Pe această cale, vreau să-i mulţumesc şi domnului primar Marius Stan, care iubeşte gălăţenii şi care a făcut multe schimbări în bine în oraşul nostru. Sper să începem împreună o colaborare fructuoasă.

- Andreea Bălan este nana de botez a fiicei tale, Sienna. Plănuiţi ceva împreună pentru viitor? Ne poţi dezvălui?

- Andreea e parte din familia mea, oficial. Cu ea am avut o prietenie specială, întotdeauna. Dacă plănuim ceva? De unde ţi-ai dat seama? Fiţi cu ochii pe noi!

- Când eşti departe de casă, cum vezi Galaţiul?

- La Galaţi este, indiscutabil, casa mea. Toate amintirile copilăriei şi ale adolescenţei mele se leagă de acest oraş. De la şcoala generală, liceu, fiecare străduţă, faleza Dunării, toate îmi stârnesc câte o amintire plăcută. Aici m-am născut şi m-am dezvoltat ca om.

- Când ţi-a fost cel mai greu?

- Am avut multe perioade grele în viaţă. Totuşi, cel mai greu moment a fost moartea tatălui meu. Atunci m-am maturizat, m-am schimbat mult. Am realizat că poţi să faci în viaţă orice îţi doreşti. Dar, cel mai important e să arăţi oamenilor dragi cât de mult îi iubeşti şi să preţuieşti fiecare secundă alături de ei. Din păcate, e imposibil să mai aduci înapoi pe cineva care a plecat dintre noi.

- Care este cel mai mare vis al tău?

- Să-i fac mândri de mine pe cei care m-au iubit şi m-au preţuit.

- Unde te vezi trăind peste câţiva ani?

- În ţara mea, în România.

- Ce simţi privind retrospectiv la anii care au trecut de când ai urcat pentru prima oară pe o scenă?

- Nu-mi vine să cred cât de repede trece timpul. Eu mă simt în continuare de 18 ani. Iubesc ce fac, iubesc muzica, la mulţumesc părinţilor mei care m-au susţinut în împlinirea visului meu. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au susţinut.

- Povesteşte-ne de unde numele de Miss Ventura.

- A fost un proiect în care au fost implicaţi mai mulţi oameni. Eu am fost cea care a reprezentat toată munca lor. Eu am fost imaginea. Am avut câteva melodii lansate împreună. Acum am revenit la numele meu, Andreea Antonescu. Celor care doresc să vadă ce fac, pas cu pas, le sugerez să mă urmărească pe Facebook, pentru noutăţi şi exclusivităţi.

Citit 3233 ori Ultima modificare Marți, 21 Ianuarie 2014 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.