Ducu Bertzi CÂNTĂ în acest sfârşit de săptămână la Galaţi

Ducu Bertzi CÂNTĂ în acest sfârşit de săptămână la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, 6 decembrie, Teatrul Muzical „N. Leonard” ne introduce în spiritul apropiatelor sărbători sfinte şi pline de lumină, printr-un concert special, de colinde şi cântece de iarnă.

Vor evolua pe scenă un interpret de mare suflet, inegalabilul Ducu Bertzi, alături de un cor de glăscioare minunate, care au încântat deja o parte din Europa - Corul „Allegria”. Acest ansamblu, format din câteva zeci de copii gălăţeni supertalentaţi, este condus de îndrăgita profesoară de canto Silvia Niţă, absolventă a Academiei de Muzică „Gavril Musicescu" din Chişinău.

Corul a fost înfiinţat acum unsprezece ani şi a fost inspirat de un cor de copii italian, „Zechino D'oro". „Allegria” a cântat, în anul 2004, în Parlamentul European, chiar la o şedinţă istorică, cea de aderare a României la UE, în faţa a 500 de oficiali europeni. Un alt concert Allegria, la sediul NATO, a marcat momentul în care când România a devenit membru cu drepturi depline al Alianţei Nord Atlantice. În 2007, a concertat în Franţa, în oraşul Pessac, înfrăţit cu Galaţiul, cu prilejul aderării României la UE. Muzică uşoară şi folclorică românească şi din state europene, ritm de dans, bucurie, toate încântă la acest cor!

Când s-o-mpărţit norocu´, omul pădurii a cântat!

Despre Ducu Bertzi ştie oricine, numele artistului este un brand. Cantautor şi folkist celebru, organizator de emisiuni muzicale tv cu mare priză la public, a strălucit în celebra echipă a Cenaclului „Flacăra” din anii ´80, dar şi în celebrul grup coral „Song”, o allegrie a regretatului Ioan Luchian Mihalea. „Când s-o-mpărţit norocu´” rămâne probabil piesa cea mai cunoscută a iubitului solist folk, care a cântat în peste o mie de spectacole şi a realizat multe înregistrări. „Omul pădurii”, „M-am îndrăgostit numai de ea” şi alte piese mai recente au devenit şlagăre. Sâmbătă, scena Teatrului Muzical va străluci într-un concert în care cele două entităţi muzicale se vor îngemăna minunat.

Preţul biletelor este de 21,60 lei şi 10,80 lei.

Citeşte şi: Ce CONCERTE şi SPECTACOLE pregăteşte Primăria de REVELION

Citit 686 ori Ultima modificare Joi, 04 Decembrie 2014 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.