O lecţie altfel, alături de FLORIN CHIRIAC, la Şcoala 28 (FOTO)

O lecţie altfel, alături de FLORIN CHIRIAC, la Şcoala 28 (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ziua Copilului a fost o adevărată sărbătoare la Şcoala Nr. 28 din Galaţi. Elevii, alături de profesori, au cântat şi au dansat pe ritmurile chitarei lui Florin Chiriac (Hippie).

Artistul le-a făcut un cadou celor mici, încântându-i cu un recital muzical. Totodată, directoarea instituţiei, Camelia Bucşă, le-a transmis copiilor un mesaj de felicitare.

"Astăzi este o zi specială pentru noi toţi, pentru că avem sufletul mare, plin de bucurie şi căldură, întrucât vă dorim cele mai frumoase lucruri de pe faţa pământului. Vă urez să rămâneţi la fel de frumoşi şi zâmbitori tot restul vieţii voastre", a menţionat directoarea. Miniconcertul s-a încheiat cu aplauzele copiilor, care, de altfel, ar mai fi vrut să cânte şi să danseze în prezenţa artistului, dar şi cu o mult-aşteptată sesiune de autografe.

Citit 2559 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iunie 2016 16:48

1 comentariu

 • postat de sa fiti iubiti
  Sâmbătă, 04 Iunie 2016 11:46
  213.233.64.***
  Super concert!Multumim lui Hippie ptr. muzica buna oferita,conducerii scolii care a facut o surpriza placuta copiilor,Vietii Libere care a fost prezenta si de data aceasta si parintilor care au ajutat la organizarea evenimentului.O mica observatie pentru super televiziunile(de cartier)si pseudojurnalistii din orasul nostru care sunt in plina campanie(Planetara) electorala care nu reusesc sa inteleaga bucuria copiilor atunci cand cineva le face o surpriza,dar care uneori mor de plictiseala din lipsa de evenimente.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.