Roxana Ciuhulescu a divorţat pentru binele fetiţei sale

Roxana Ciuhulescu a divorţat pentru binele fetiţei sale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Roxana Ciuhulescu a divorţat de Mihai Ivănescu, după zece ani de căsnicie. Cei doi soţi ajunseseră să nu se mai înţeleagă, să nu mai ştie cum să comunice unul cu celălalt, iar situaţia tensionată dintre ei ar putea-o afecta şi mai mult pe fiica lor, în vârstă de nouă ani. Prin urmare, au decis să pună capăt căsniciei.

"Uneori, şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie decât cel al lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după zece ani, am decis împreună să punem punct căsniciei. În ceea ce mă priveşte, îmi voi continua viaţa, dedicându-mă creşterii fetiţei noastre şi hobby-urilor cu şi fără motor care mă definesc ca persoană“, a scris Roxana Ciuhulescu, pe blogul ei.

Cei doi soţi au mai fost la un pas de divorţ, în urmă cu câţiva ani. “Problema era că nu mai aveam timp să comunicăm, să petrecem timp doar noi doi, munceam mult, eram obosiţi, veneam acasă încărcaţi de problemele de la serviciu şi asta a adus o răceala între noi şi o atmosferă tensionată”, declara Roxana, în urmă cu patru ani.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 4040 ori Ultima modificare Marți, 20 Iunie 2017 18:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.