I-a plesnit zgarda de purici

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Carcasă atât de mare de pechinez ca a lui Tudose de la Brăila n-am mai pomenit de când mă uit la televizor. S-a dat bărbătuş, părea să fie full de cojones, dar i-a plesnit zgarda de purici după ce partidul i-a retras sprijinul politic. Mişule, urât mai ieşi din istorie!

* Îl reconsiderăm pe Sorin Grindeanu, pe cuvânt de mahmur. Ăsta a avut tupeu să se blocheze în Palatul Victoria, a mârâit la Dragnea, a scos gunoiul de sub preş, a dat rufele într-o apă prin public şi a sfârşit acceptând un job supraomenesc la ANCOM. Până şi rânjetul ăla de robot bolnav îi dădea o anumită tuşă, era special, părea venit de pe altă planetă... În schimb, Tudose pare să se fi trezit după o noapte întreagă în care a zis vrute şi nevrute şi acum trebuie să-i dea explicaţii neveste-sii.

* Ce-o să facem totuşi cu glumele despre spirt şi celelalte pahare rămase goale? Băsescu e îngropat din punct de vedere politic şi nici cu Tudose nu mi-e ruşine...

* Daddy a spus acum două seri, după îndelungata şedinţă a formaţiunii pe care o va conduce până la alegerile din 2020 şi după Apocalipsă (să se consemneze, ca să crape de ciudă analiştii politici care visează debarcarea teleormăneanului!), că are mână proastă la premieri. Normal, se vede şi după apariţia numelui care îi va fi avansat preşedintelui Iohannis: Viorica Dăncilă. La părul acela nu mai puteai umbla, frizerule?

* Apropo de coafura doamnei care ar putea ajunge în fruntea Guvernului, o fi împăiat? Mi-aş dori să aflu ce a fost în altă viaţă această interesantă (şi excentrică) formă de energie.

* Sper ca boss-ul de la Cotroceni să se fi lepădat de starea de concediu, doar am trecut de Blue Monday şi de celelalte zile de depresie. Herr Klaus, facem puţină treabă pe 2018? Şi-aşa nu prea mai ninge pe la munte, ci doar la şes, dar nu în abundenţă.

* Vasilica Viorica Dăncilă este originară din Teleorman şi a studiat Forajul Sondelor, aşadar este pregătită să-i ia locul lui Tudose. Pe lângă madam Vasilica, doamna Sevil Shhaideh, ca prestanţă şi tot ce vreţi, pare ditamai contabila de la NASA.

Citit 871 ori Ultima modificare Marți, 16 Ianuarie 2018 18:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.