Nepoţeeelul cu mustaţă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Iohannis a ieşit în mulţime ca să explice de ce a desemnat-o pe Viorica pentru Palatul Victoria. Am avut timp s-o cunosc, ar fi fost culmea să aleg o persoană pe care n-o ştiu, a precizat soţul doamnei Carmen. Brusc, mi-a acaparat memoria clipul publicitar cu tinerii care s-au aflat corespunzător înainte de nuntă. Reciproc, obligatoriu reciproc. O să avem un nepoţeeel, unul cu mustaţă, pare să fie anunţul care va duce republica România pe noi culmi eurasiatice.

* Tăriceanu a tras draperia şi se vede clar că Dăncilă nu va îndeplini de facto misiunea de premier. Va fi un fel de administrator, menţionează şeful Senatului, şi se pare că astfel vor fi rezolvate şi celelalte bube din clădirea în care funcţionează Executivul României. Numai administratorul repară caloriferele, clanţele şi termopanele.

* Daddy susţine că în noul Executiv pot ajunge şi indivizi cu dosar penal, chestiune delicată pentru cei care încă n-au învăţat să fure. Boss, deţin un Logan, CV-ul e plin de studii la zi şi de calificări pe toate nişele, am doi copii minori şi mi-e frică de lege ca de madama cu joagăr. De ce să nu pot deveni ministru?

* Livache a anunţat că Vasilica Viorica e cu burta pe carte: învaţă de zor programul de guvernare. În caz că nu se va dovedi silitoare, conform tradiţiei, va fi lăsată pe toamnă.

* Darius Vâlcov a avut ieri mari emoţii, urma să afle dacă rămâne fără tablourile alea scumpe pitite prin pereţi... Bine că s-a amânat decizia pentru februarie - ar fi existat riscul ca băiatul să sune disperat în plină iarnă pentru o brumă de izolaţie interioară.

* Sora jandarmului care a dat cu pumnii în protestatari, o femeie de toată isprava, este condamnată penal pentru că a lovit un elev (ce obraznic e ăla mic!). Iată de ce armata n-ar trebui să redevină obligatorie: are cine să meargă pe front, nene.

* O pasăre arctică, cufundarul cu cioc alb, a fost descoperită în Oltenia, adică acasă la Olguţa. Merge un rasol cu cartofi, s-ar gândi doamna ministru dacă ar pune mâna pe această informaţie.

Citit 927 ori Ultima modificare Marți, 23 Ianuarie 2018 17:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.