Cine nu greșește nu gafează

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cine nu muncește nu greșește. Panseul, original din cale-afară, îi aparține doamnei Vasilica Viorica, o eminență cenușie spre gri a guvernărilor Daddy. Corect ar fi fost să spună că cine nu greșește nu prea rupe cu munca. Cu alte cuvinte, ar fi putut să ne ofere un proverb puțin asistat social. Sau de asistență socială, mă rog.

* Fostul ministru al Educației, despre Liviu Pop-Plop e vorba, ar veni cu o adăugire (avertisment, e pentru cunoscători): Cine nu greșește nu gafează. Sau invers.

* Găbița Firea consideră că noua iubită a lui Dragnea, o minoră de douăzeci și ceva de ani, are profil de Primă Doamnă. E o caracterizare superficială, din zona tâmplăriilor colț cu feroneria. Vai, Gabi, dragă, cât îți lua să ne mărturisești că e o gagică mișto? Invidioaso!

* Klaus Iohannis a promulgat ieri legea care le va permite bugetarilor să rămână la domiciliu în Vinerea Mare. Bine că nu a trebuit să se și justifice bossul de la Cotroceni (oricum i-ar fi fost greu să dialogheze din vârful schiurilor), ar fi existat riscul să pomenească postul negru din acea zi. CNCD-ul stă la cotitură: nu există post negru, ci musai afro-american.

* Negoiță de la Primăria sectorului 3 al Capitalei anunță concedieri. Prea s-au îngrășat instituțiile publice cu angajați, adaugă vicele PSD. N-a încercat oare să renunțe la pâine? Și la circ, firește. Ar mai slăbi, zic nutriționiștii.

* Niște studenți din Cluj-Napoca au inventat scaunul inteligent care te avertizează că nu stai corect. E bun pentru angajații care nu se pot trezi din poziția ghiocelului.

* Cameron Diaz - dacă sunteți cinefil, duceți-vă iute pe Google! - a anunțat oficial că se retrage din actorie. Individa are 45 de ani, detaliu insignifiant pentru ce urmează să explic: ieși de undeva înainte de a intra? E ca și cum ai deschide umbrela abia după ce încetează ploaia. Și aș mai avea câteva exemple, dar mai bine evit să alunec spre mitocănie.

* De fapt, ar merge și următorul: cum ar fi ca Vasilica Viorica să ne spună într-o zi că nu va mai fi premier al României? Haios, nu-i așa? Ar râde Livache de s-ar prăpădi Cisiordache.

Citit 861 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2018 16:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.