Vine, vine și thrilleru’!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Este că ne-am distrat pe cinste la faza cu iubita inocentă a lui Daddy? El 55, ea 25, adică trei decenii de existență între personaje. Are dreptate Lucian Mândruță, la final de iarnă românului îi era poftă de o telenovelă tare. Vine băiatuuu’! Să fie și cu acțiune, thriller, d-astea? Vine, vine, că Livache pregătește o minunată lege anti-defăimare.

* Țara o arde pe "genul programului: romance", adică o coafează tot ce se întâmplă. Nu-i doar coincidență că Viorica Vasilica ocupă tocmai în această perioadă funcția de prim-ministru.

* Guvernul își asumă construirea a 400 de stadioane noi, unele urmând să fie utilizate la Europeanul-Daciadă din 2020, atunci când mai tot continentul se va băga la organizare. Pe la începutul deceniului precedent, Adelu Năstase ridica 400 de săli de sport, unele în comune în care nu existau biberoane, ci doar teren fertil pentru fastum gel și prostamol. Să fie și cu piste de alergare, propun, ca să batem recordul la suta de metri în tentativa de a-l prinde pe Cisiordache.

* Grecii au suspendat campionatul intern de fotbal după incidentele de la un meci-derby, patronul uneia dintre echipe intrând pe teren cu pistolul la cingătoare. Compatrioții care abia așteaptă sezonul estival pentru a se fotografia de pe insulele Eladei n-au motive de teamă: Mondialul de plajă departe de casă se ține în continuare pe banii turiștilor.

* Daddy a declarat la un canal aservit de televiziune că statul paralel este o caracatiță care a sugrumat dezvoltarea României și care a frânt destine. Băi, ești nebun? Iubesc afirmația asta din următoarele motive:

1. Non-dezvoltarea republicii, ca să umblu la cutia cu eufemisme, a luat startul imediat după 1989, deci ființa statul paralel, nu-i așa? Cam aici bate amorezul domnișoarei Irina, înțeleg că așa se numește făptura devenită vedetă peste noapte. Or statul paralel din anii ’90 nu era condus de mama, ci de Bunicuță.

2. Cum, Livache, caracatiță, boss? Aoleu, ce poftă de fructe de mare mi-ai făcut, Scărlătescule cu mustață! N-ar merge și calamari cu pancetta și cu câteva scoiculițe? Mă declar învins.

Citit 844 ori Ultima modificare Marți, 13 Martie 2018 15:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.