Ușerism vs. Fușerism

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Pompierii se plâng că au încercat să salveze de viitură un sat din Covasna, dar cetățenii de parte masculină din localitate erau cu toții la birt. Păi, se cinsteau de bucurie că vor fi smulși din brațele nețesălate ale urgiei. Nu e de petrecut?

* Două tramvaie ghinioniste din Germania s-au ciocnit din cauza unui vatman beat. Dacă ar fi fost preluată moda bucureșteană, cu vagoane suspendate, așa cum dorește doamna Găbița, nu s-ar mai fi ajuns la nenorocire.

* Președintele Iohannis l-a felicitat pe ultramaratonistul Tiberiu Ușeriu după câștigarea celei mai dure curse din lume, 6633 Arctic Ultra. Apoi, părere personală, soțul doamnei Carmen l-a întrebat în șoaptă pe Tibi dacă se poate schia pe la Polul Nord.

* Ceea ce a reușit Tibi Ușeriu, infinitul în materie de voință, se poate numi ușerism și a intrat deja în istorie. Restul, în spațiul carpato-dragnubiano-pontic e fușerism, monșer.

* Conform unui fost consilier județean de Teleorman, kilometrul asfaltat de Tel Drum avea doar 800 de metri. Păreri:

1. E o veste bună, astfel ajungi mai repede la destinație, ce circulația rutieră a tipei care ne aduce pe lume la maternitate!

2. Bașca, faci economie la carburant, într-o perioadă în care sunt pomenite inflația rubensiană, scumpirile în lanț și guvernările grindean-tudosistic-dăncil-eșuate.

* Un bărbat de 63 de ani din județul Vaslui, declarat mort în anul 2016, deși este în viață, nu a reușit să convingă instanța să-i anuleze certificatul de deces. Alte opinii, același semnatar:

1. Omul, fără să știe și independent de voința sa, s-a transferat în județul lui Daddy, căpătând brusc încă un drept de vot. Nu mai știm să ne bucurăm cum trebuie...

2. Sper ca vasluianul să nu sufere și pe partea de taxe și impozite: cu toate că scriptic e oale și ulcele, măcar să nu i se confiște și privilegiul de a cotiza. Mort, mort, dar nu părăsim incinta.

Citit 790 ori Ultima modificare Vineri, 16 Martie 2018 17:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.