AlfaBet, primul pariu al vieții

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Rezultatele dezastruoase de la Evaluarea Națională sunt efectele politicii președinților de "drepta", e părerea fostului ministru al Educației, Pop-Plop. Drepta, doar atât i-a ieșit în postarea de pe Facebook, drepta, adică a devorat cu sete o literă, mai exact o vocală, prima din alfabet. Dar pentru unii, iar Pop-Plop se înscrie cu drepturi depline în acest eșalon, alfabet pare a fi doar numele unei case de pariuri - AlfaBet, cam așa...

* De aici îmi iese o sumedenie de jocuri de cuvinte, de sloganuri, iar AlfaBet merită mai mult: e primul pariu al vieții, boss!

* A nu se înțelege că-l judec pe fostul staroste al Învățământului deoarece s-a hrănit cu o literă, i se poate întâmpla oricui, mai ales dacă te grăbești sau ți s-a defectat tastatura. Dar conașul Pop-Plop e la categoria grea atunci când vine vorba de limba română, are salbă de perle din perioada în care decidea cum și când trebuie să studieze urmașul meu și al celorlalți români. Dar, vorba eroului de față, ca să dăm cu adevărat măsura capacităților sale, "greșelile se pot corecta, erorile nu", ce sinonimia mamei lui Alexandru Graur! Și fără să pape cu furculița din Abecedar, ca să nu par cusurgiu de doi lei.

* Sâmbătă dimineață, neavând ce face, milioane de români s-au simțit răzbunați: au avut din nou șansa mondială de a o înjura de toate cele pe jucătoarea de tenis Simona Halep. Nu e păcat să n-o faci franjuri după un meci în care constănțeanca mutată la București pierde al doilea set la zero? Ce contează că tu n-ai făcut niciodată mișcare (nu-ți permite burta, bașca ai și treabă) sau că nici măcar nu-ți plătești la timp întreținerea? Te mai salvează o perioadă Mr. Paușal.

* O bună parte a județului Teleorman a avut ieri activitate - a trebuit să călătorească până la Moscova pentru a vota civilizat. Ce să ne mai ascundem, nu te duci, nu-ți vine...

* Iarna a revenit în a doua jumătate a lunii martie (da, da, Infernul deschis la culoare!) și pare să mai rămână doar ca să atenteze la perfecțiunea coafurii doamnei Vasilica Viorica. Dacă nu se vor schimba tendințele meteorologice, madam premier fi-va nevoită să-și amenajeze un salon de coafură chiar în Palatul Victoria.

Citit 976 ori Ultima modificare Duminică, 18 Martie 2018 16:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.