Constipație electorală

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Înțeleg de la rubrica de teleșoping (fără particula SH, nu e de bonton) că se dă ca franzela caldă o mătură fără fir. I se zice Turbo Tiger și, în mod firesc, nu poate deranja coafurile de tip Vasilica Viorica. Ar putea fi încercată și pentru eventuale vrăjitorii - cum să păcălim inflația, cum să mai crească economia națională etc.

* Vladimir Putin a ieșit. Aproape la fel de ușor a ieșit și Liviu Dragnea, acum un an și câteva luni: 76 la sută combate orice constipație electorală. Să fie democrație la tot cartierul!

* Haios este că presa așa-zisă serioasă de pe la noi - mai există, să nu ne minunăm, încă mai respiră! - relatează mărunțișuri din fosta Uniune Sovietică. Într-un material prezentat la o televiziune de știri mov era arătată cu degetul o femeie surprinsă când bălega voturi fără număr într-o urnă dedicată țarului Vladimir. Informația trebuia, totuși, să îmbrace alte țoale: de fapt, la scrutinul de duminică de la ruși s-a votat și pe bune. Pe ici, pe colo, și anume în părțile esențiale, cât s-a putut.

* Comisia Cisiordache, apucată ieri de treabă după o pauză considerabilă, a eliminat președintele României din procedura de numire și revocare a conducerii Înaltei Curți. Să vezi ce scandal o să facă Liviu Dragnea atunci când va deveni numărul 1 la Cotroceni, la finele anului următor! Sau Găbița Firea, mai știi?

* Dilema zilei: ce treabă mai au cauciucurile de iarnă cu a doua jumătate a lunii martie? De ce să le mai ții, mai ales după o ploaie înghețată?! Doar cu lanțuri se poate rezolva situația, dar mă tem că vor fi interzise prin lege. E Daddy superstițios.

* După ce au dat probele de competenţă din cadrul Bacalaureatului 2018, elevii de liceu simulează în această săptămână prima probă scrisă. Unii simulează prezența, dar nu prea le iese... Nu-i bai, peste ani vor ajunge în Parlament.

* Fotbalul autohton a ajuns o înșiruire de acronime și de afirmații belicoase ale acestor prescurtări. CFR și FCSB au făcut 1-1 într-un derbi al campionatului. Pe vremuri existau Steaua, Dinamo și Rapid. CSF? NCSF.

Citit 740 ori Ultima modificare Luni, 19 Martie 2018 18:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.