Fapte și miere

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Celsius s-a îmbolnăvit de mimetism, îl copiază pe Daddy. O arde, cum ar veni, cu alea mici, cu temperaturile, fix ca președintele Camerei Deputaților care a venit în gașcă la congres. El și copila, aia era gașca, astea-s tendințele în epoca Facebook.

* În România curge numai fapte și miere. Despre faptele de vitejie ale comisiei Cisiordache am mai mâzgălit și o voi mai face, însă acum tratez cu maximă atenție proiectul de lege conform căruia copiii de grădiniță și elevii din clasele I-IV vor primi lunar câte un borcan de miere. Sticky, baby, sticky, ca să citez din replicile șoptite ale Irinucăi lui Dragnea:

1. Trântorii le dau de înțeles micilor bondari că trebuie să devină albine înțelepte pentru a avea cine le plăti peste ani pensiile alea nepermis de speciale.

2. Le dau să-și lingă de mici degetele ca să se obișnuiască. Mai întâi cu gustul, iar unii dintre ei cu borcanul. Credeți că Cisiordache, de pildă, sau Șerbazna s-a dus direct la seral? Nooo, a trecut și pe la grădi ca să tragă colegele de pampoane și ghiozdane.

* Românii vor plăti din acest an o taxă pe sticle și borcane. Evident, o vor face de două ori în contul celor care, ajunși la putere, încurcă borcanele cu bună știință.

* Mă întreba ieri o vecină de stradă de ce a fost arestat fostul președinte francez Sarkozy. Ca să vedem că se poate, doamnă, i-am răspuns țanțoș, dar cred că nu s-a prins. Îi acoperea conștiința sacoșa primită în ultima campanie electorală...

* Ministrul Tudorel care se ocupă de Justiție anunță că pregătește o lege prin care deținuții care au stat în condiții necorespunzătoare vor primi bani de la stat. Nu de la statul paralel, de la ăla controlat de Daddy, de la statul stat. Ce înseamnă condiții necorespunzătoare? E vorba de ex-pârnăiașii care n-au rămas la domiciliu pe perioada detenției, altceva nu pot înțelege. De asemenea, e pe țeavă Ordonanța de Urgență prin care cei care au murit din cauza condițiilor precare din spitale să mai primească un bonus de lumânări și colivă.

Citit 787 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Martie 2018 17:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.