Ohm de zăpadă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Câștigătorul maratonului Arctic Ultra, Tibi Ușeriu, a revenit acasă, adică la Cluj-Napoca. A fost așteptat la aeroport, dacă vă vine să credeți... Iată, și Ușeriu este român, și lui îi este uneori lene să revină pe jos acasă. De parcă ne-ar fi născut mamele noastre în mașini sau direct la terminalul de sosiri internaționale...

* Antena 3 ține de câteva zile în studio un borcan de "donații" pentru despăgubirile de 300.000 de lei pe care instanța a decis că trustul domnului profesor Voiculescu trebuie să i le achite șefei DNA. Înțeleg că se plimbă și muștele pe lângă borcanul ăla.

* S-au dat absolut toate glumele pe bază de iarnă târzie/primăvară absentă. Am încercat și eu să fac un Ohm de zăpadă, doar nu mă simt degeaba condus de un profesor de fizică, dar m-a cucerit lenea. M-a învins prin KO... Și poate că ar fi fost apreciată pontuța mea.

* Din cauza vremii absurde, suferă păsările călătoare revenite în Europa în acest început de 2018. Berzele, se spune, ar suferi cel mai mult - n-ar fi de mirare dacă le-am auzi înjurându-l pe Daddy.

* O pasăre migratoare păcălită de zăpada asta nesuferită nu-și poate blestema zilele decât în felul acesta - "Vai, fată, ce gușă ne-am luat! Am nimerit în Rusia siberiană cumva?"

* Poate cea mai isteață barză din România a plecat alături de Elena Udrea în America Centrală, mai exact în Costa Rica. Ce pana ei, și-a luat tălpășița exact când trebuia!

* Mai multe județe își vor închide școlile pentru câteva zile, cadrul hibernal fiind considerat neprielnic educației dâmbovițene. Din nefericire, rămân larg deschise școlile de vară ale partidelor politice din România. Acolo nu e problemă că ninge, oricum se minte de îngheață apele.

* Conform sindicaliștilor din penitenciare, un deținut închis în condiții improprii ar putea încasa până la 12.000 de euro. Uau, îmi miroase a business, a start-up! Intri și tu câteva luni, cauți numai înghesuială și transpirație în exces, scrii două cărți de basme științifice și părăsești numaidecât corabia. Apoi, ca băieții, la casierie. Mai bine de atât nu se poate.

Citit 831 ori Ultima modificare Joi, 22 Martie 2018 19:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.