Nu-mi dai grupa, iată crupa!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* În România a nins portocaliu spre maroniu. Urâtă nuanță, chiar mă întreb de ce n-au căzut fulgi ca pentru guvernarea Dăncilă, adică cenușii. Ok, am înțeles, și maro este eligibil, dar orișicât. * Cică s-ar fi întrebat gălățenii dacă din cauza combinatului a dat cu zăpadă stricată la burtă. Aș, în primul rând aș întreba dacă mai există combinat, apoi mi-aș reaminti că s-a lăsat cu niscaiva comisioane portocalii-cafenii prin 2000, la vânzare. Bombonel era la butoane, i-a prins bine acest business. Așadar, tot pe nisipul din Sahara vom da vina.

* Medicii anunță că zăpada portocalie este periculoasă. Mecanicii auto pariază că nici aia albă nu-i de lăsat în drum...

* Un deputat PSD propune ca 11 septembrie să fie Ziua naţională a gastronomiei şi a vinului: „Tradiţia vinificaţiei pe aceste meleaguri este de dinainte de Burebista.” Nu 10, nici 12 septembrie, taman pe 11, de ziua Gemenilor din New York. Nu e zodie, deputățelule, e vorba de altceva, dar dacă te uiți numai la Exatlon, n-avem ce să-ți furăm... Ca să înțeleagă și omul că nu râde electoratul degeaba, am și un nume care s-ar pupa de minune cu sugestia domniei sale: 11 septembrie = Pastrama Bem Laden.

* Un bărbat din Argentina a decis să-și schimbe sexul pentru a ieși la pensie cu cinci ani mai devreme. Cunosc mai mulți foști angajați ai combinatului care ar recurge la această măsură aparent dramatică – nu ți-a dat grupa, cum se zice în slangul muncitorimii, acum poți să-i inviți ca să-ți viziteze crupa. Așa să-ți ajute Ministerul Muncii și Justiției Sociale!

* Din afară se vede extraordinar, aproape că batem tot ce prinde din Uniunea Europeană. În ciuda ninsorilor abundente din ultimele zile, România a închis doar o autostradă, aia a Soarelui. Cum, e singura? Terminați, mă, țineți-vă gura, nu mai defăimați, lăsați-o așa, poate îi mai derutăm o dată.

* Femeile însărcinate ar putea primi de la Primăria Capitalei 2.000 de lei. Mă interesează chestiunea, însă nu-i găsesc rezolvare: cu sarcina nu-i bai, mă împiedic într-un fel și rămân greu, imposibil mi se pare totuși să obțin viza de flotant.

Citit 982 ori Ultima modificare Vineri, 23 Martie 2018 18:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.