Românce urmărite internațional

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* M-am jucat pe Facebook de-a arta infantilă: le-am pus una lângă alta pe Simona Halep și Elena Udrea, fiecare dintre ele folosind în ipostazele alese arătătorul drept: numărul 1 WTA evidenția mentalul puternic care i-a permis să se califice în semifinala turneului de la Roland Garros, cealaltă o ardea abscons cu falanga la nară. Cunoașteți cele două cadre, chiar dacă le separă niște ani.

Concluzii:

1. Da, avem două românce urmărite internațional după ce Poliția Română a confirmat faptul că este pe urmele contribuabilei născute în municipiul Buzău. Ce norocoși suntem!

2. Simona e și mai frumoasă, și mai deșteaptă decât Lenuța. Nu știu dacă e și mai bogată, d-asta e plecată cealaltă în Costa Rica. Diabolică? Evident, fosta primă blondă a țării, nu sportiva care ne face pe de-a moaca publicitate pe toate meridianele.

3. Ce chestie, mai absurd nu există – țara care de ceva vreme dă numărul 1 mondial la tenis feminin pregătește un miting contra abuzurilor organizat de Putere împotriva... Puterii. Iar noi, în îngălarea care ne caracterizează (din nefericire, se vede cel mai bine o dată la patru ani), avem probleme nu cu politicienii, ci cu sportivii care „conjunctural” se cocoață pe acoperișul unei discipline.   

* Pentru cunoscători, doar pentru ei, mai ales după ce a ajuns peste tot acea fițuică de organizare a mitingului contra abuzurilor: se aude, băi nene, că finala Roland Garros de mâine, 9 iunie, va fi programată la ora 20 (opt seara).

* Țările europene au scos la concurs aproape o mie de locuri de muncă. Doar Costa Rica avea două și au fost ocupate de doamne bine de pe la noi.

* Ieri, de Ziua Mondială a Salariului Minim pe Economie, a serbat în primul rând România. O mare parte din ea. Unii, doar din snobism, însă nu despre ei e vorba în propoziție.

* Ambasada Suediei la București a avut, luni, un invitat care a făcut deliciul internauților: interpretul de manele Dan Bursuc. Ce să mai zici, suedezii între ei...

Citit 1084 ori Ultima modificare Joi, 07 Iunie 2018 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.