Nu-l mai votați, bre!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ce imagini, domnule, câtă nebunie roia acum două zile în jurul senatorului iubit Bacalbașa! Prea multă violență, bre, și deja nu mă mai adresez mulțimii, ci fostului președinte al Consiliului Județean Galați, care a intrat în istoria centenară a României cu cele mai buruienoase gesturi și afirmații făcute vreodată în plenul Parlamentului. Semeni vânt, culegi furtună, însă este necesară precizarea că nu agreez reacția cetățenilor de rând, cu toate că pare să le fi ajuns cuțitul la os, de a-l trata pe medicul și scriitorul gălățean cu flegme și îmbrânceli. Spiderman din emisiunile lui Dan Negru merită un tratament uman, perfect legal: nu-l mai votați, nene, și prin urmare nu va mai avea ocazia să iasă cu pieptul bombat din Palatul Parlamentului prin mulțimea avidă de dreptate! Astfel, îi veți anula un risc.

* Bogdan Erdeli, un sublocotenent în rezervă, le-a cerut autorităților române să fie transferat la o altă armă din cadrul MApN, după abuzurile comise de jandarmi la protestul desfășurat miercuri în Piața Victoriei. Erdeli își argumentează decizia spunând că "Jandarmeria a devenit o societate comercială de pază a domnului Liviu Dragnea". Uf, cât de nepotrivit pică povestea în contextul comunicatelor emise de Jandarmerie conform cărora vinovați sunt doar protestatarii! Uf, Bogdane, ceva nu este curat și nu știu unde să caut. Sublocotenentul în rezervă pare să fi trecut, totuși, pe la casieria lui Soroș, nu-i așa, Daddy?

* Am un mesaj fără echivoc și pentru jandarmul filmat când folosea pe ascuns spray-ul cu piper, ca să simtă și manifestanții că acțiunea lor este condimentată. Boss, ai încercat în patul conjugal acest instrument? Iese cu adevărat caliente...

* De ce atât de multe reclame de la televizor circulă în jurul unor medicamente contra constipației? Și mai ales damele sunt oferite pe tavă drept victime ale abuzului colonului, cum ar veni. Ce oroare! La cât de des cresc prețurile, cum se mai poate instala constipația? N-are materie primă, dacă-mi este permisă explicația. Apoi, la ce se întâmplă în această perioadă în Parlamentul României... Mă gândesc că pe piață nu există un purgativ la fel de eficient.

Citit 942 ori Ultima modificare Joi, 21 Iunie 2018 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.