Zeama de varză, anti-cârcel

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Bine că se dau deștepți băieții de la MAI, doar nu poate fi vorba de madam Carmen Dan. Atenție la postarea de ieri, de pe contul lor de Facebook, care se dorea un avertisment pentru generația tânără: Puteți dansa în ploaie la Electric Castle. Dacă răciți, aveți grijă ce "pastile" luați! Haida de! N-avem mai întâi grijă de "fumații" din Guvern?

* Conform statisticilor, doar doi români din zece își mai fac cumpărăturile în piață. Ciudat, i-am prins pe amândoi în weekend. Am stat la coadă jumătate de oră.

* Radio Europa Liberă își va relua emisiunile pentru România și Bulgaria. Nu e fake news, ci doar un motiv suplimentar de îngrijorare. Mă întreabă conștiința când a înviat Ceaușescu, dar mă consider isteț și o ignor pe nenorocită...

* O familie de urși a fost fotografiată în apropierea Spitalului Județean din Miercurea Ciuc. Ursoaica își întreba soțul cât mai e șpaga, în vreme ce ăla blănos mormăia vrute și nevrute. Firește, dacă o implici în chestiune pe doamna ministru al Sănătății, vei constata că ține cu ursul.

* Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a minimalizat imaginile de la summitul NATO în care el și-a menţinut cu dificultate echilibrul, declarând că a fost vorba de un "cârcel". Tratați-mă cu respect, le-a solicitat Juncker jurnaliștilor, cu toate că orice om normal știe că cel mai bun remediu pentru cârcei este zeama de varză murată.

* Primarul orașului Slatina a declarat suma de 200.000 de euro ca dar de nuntă. Am avut 400 de invitați, iar masa a mers foarte bine, s-a justificat edilul. Da, iată că se poate, petrecerea de nuntă e o minunată idee de start-up! La botez cred că scoate măcar 100.000 de "coco". Nu știu care mai sunt "scorurile" la divorț, anchetă penală și condamnare.

* Un magazin Lidl din Brașov a fost amendat cu 50.000 de lei deoarece comercializa mandarine "românești". Erau bulgărești, este? Niște invidioși inspectorii ăștia...

* Caz aproape unic la Slobozia: un mort a fost chemat în instanță pentru a fi obligat să muncească în folosul comunității. Chiar așa, asta-i o scuză ca să stai?

Citit 1149 ori Ultima modificare Joi, 19 Iulie 2018 16:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.