Ultima soluție, înc-o rezoluție!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* MCV-ul a venit, cam pe contrasens, după gusturile mele, însă aș putea fi considerat un nenorocit de duzină. Conform raportului Mecanismului de Cooperare și Verificare, căci asta înseamnă MCV, Veorico, România n-a progresat mai deloc în ultimul an și ar fi o tragedie să meargă în direcția opusă. Evident, ca să nu existe discuții, Parlamentul de la Bruxelles ne dorește exclusiv răul, să ne moară capra într-un accident, să nu avem ce pune pe masă de sărbători, iar Dragnea să se spele pe dinți cu o pastă care să stopeze sângerările. Din justiție.

* Apropo de Parlamentul European, ieri, la capătul unui an în care autoritățile de la București (da, da, și Veorica!) au primit mai multe avertismente internaționale să oprească modificările aduse legislației din Justiție, a fost adoptată o rezoluție foarte critică privind respectarea statului de drept în România. Întrebată de o babă din satul natal ce înseamnă această poveste, madam Dăncilă a ridicat din umeri și a spus că va fi cald în august, dar zice-se că nu bagă mâna în foc că vom avea un septembrie răcoros. O să fie bine, mamaie, dar nu se știe unde.

* Încerc un calambur pe baza unei scandări vintage. Deja vorbim de vintage când facem referire la evenimentele tragice din decembrie 1989. Ultima soluție, înc-o rezoluție! Asta pare să fi fost cartea jucată de lefegiii lui Soroș de la Strasbourg...

* Se aude că miliardarul americano-maghiar nici nu și-a pus vinete, bulion, murături și toate cele gospodărești pentru iarnă. Nț, n-a terminat încă treaba cu România, are multe planuri, numai să-i dea pe sub nas lui Dragnea. Nea Georgică e pornit și nu înțeleg de ce: nu-ți face nimeni statuie, Soroșe, las-o dracului de treabă!

* Tânărul din Brăila care a rănit zece persoane la mall spune că regretă ce s-a întâmplat, iar tatăl lui vine cu remarca anului: "Bănuiesc că l-a drogat cineva în club". Desigur, criminalul care i-a dat să tragă, l-a învățat să și înjure și altele, dar n-am spațiu ca să vă țin din treabă. Am impresia că l-a inițiat și în afacerea "Tabelul lui Mendeleev", ca să știe omul cum e cu substanțele.

Citit 1198 ori Ultima modificare Marți, 13 Noiembrie 2018 18:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.