Sigur Acasă. Și în 2019

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Românii s-au holbat și în 2018 la Singur Acasă. Au bătut iarăși recorduri, televizoarele s-au blocat pe Pro TV. Nu știu dacă a mai spus-o careva, dar, și dacă ar difuza numai un ecran alb, televiziunea lu’ Esca și Busu (e în revenire după operație) ar prinde un loc pe podium în topul audiențelor. D-aia l-au votat oamenii de zeci de ori pe Iliescu - i-a hipnotizat în draci rânjetul ăla sadic.

* Liviu Dragnea merită rolul principal din blockbusterul care amăgește românii de rând că anunță instalarea contextului hristic. Și anul următor va rămâne la domiciliu, nu știu dacă în singurătate, însă mai puțin contează acest detaliu.

* Apropo de isteria cu plodul bălai care, deși avea cunoștințele și cultura generală ale Veoricăi sau ale lui Florin Iordache, mătură pe jos cu tâlharii veniți să dea ordonanțe. Scuze, ăia veniseră la furat, oi fi prea intoxicat de vremurile holerei guvernamentale... Scrijelea o intelectuală pe Facebook că urmărește cu bucurie a treisprezecea reluare a peliculei americane. Altfel nu simt că vine Crăciunul, s-a justificat doamna și n-aș vrea să știu ce e în sufletul celor care postesc înaintea marii sărbători. Ăia așteaptă să vină lupul din Cei Trei Purceluși?

* Răzvan Ştefănescu, românul din Suedia care în vară a stârnit un imens subiect deoarece a condus o mașină cu numere de înmatriculare ofensatoare la adresa PSD, a decis să candideze la alegerile europarlamentare din 2019. Cu această ocazie aflu că îl cheamă astfel. Nici nu-i mai trebuie platformă-program, a scos-o în lume la mijlocul lui 2018. Parcă e prea mult, însă nu ne poate interzice nimeni să-i urăm candidatură "plăcuță".

* Nu te pui cu Viorica Dăncilă, nu știe multe! Iată amenințarea-i din weekendul precedent: "Anul acesta noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Dacă nu, şeful CNAIR pleacă acasă". I-a stricat sărbătorile omului, incredibil! E terminat, nici brad nu-și mai cumpără, Revelionul de cinci stele o să-l petreacă, dar mai mult din snobism, nici artificiile n-o să le urmărească decât cu ochelari...

Citit 1339 ori Ultima modificare Luni, 10 Decembrie 2018 18:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.