O să mănânc și-o să plâng?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cântă cucul, bată-l vina, dar la un moment dat se și isterizează, aproape nu-l mai recunoști. De pildă, Grigore Leșe, un rapsod al neamului, poate cel mai cunoscut (nu, Fuego nu se înscrie în același departament), i-a certat pe fanii săi din cauza unei doamne care întârziase la spectacol. Și se întâmpla, culmea, în ținutul de unde se trage, asta scrie dcnews.ro. Vai, dar ce lecții le-a ținut, aproape că nu pricep de ce n-au ieșit ăia din sala de concerte, eventual să-și ceară și banii înapoi... Să fi fost cumva vreun eveniment sponsorizat de municipalitate? Chiar și în aceste condiții, artistul trebuie tras la răspundere, doar nu cântă pentru igrasie și țânțari, ci tot lumii lipsite de hemoglobină în zonele delicate. De-ar fi luat atitudine... Îhîm, la fel se întâmplă și cu Liviu Dragnea, și el un cântăreț care interpretează de minune la Codul Penal.

* Primiți cu poezia? Nori de furtună se adună deasupra economiei mondiale, iar guvernele şi băncile centrale ar putea să nu fie pregătite corespunzător pentru a face faţă turbulenţelor, a avertizat acum două zile prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar Internaţional. Cu alte cuvinte, e o regulă ca tipii din sistem să vândă parabole, nu doar Mugur Isărescu meșterește niște figuri de stil ca să nu adoarmă jurnaliștii la conferințele sale de presă. I-aș întreba pe ăștia: bre, la final o să moară căprioara? O să mănânc și-o să plâng? O să mănânc?

* Liftiera de la Spitalul Clinic Județean Craiova, care a cerut o plasă cu daruri destinate copiilor bolnavi de cancer, le-a spus reprezentanților unității medicale că a făcut o glumă. Pe bune, v-ați fi așteptat la o poantă ca lumea din partea unei liftiere? Mai mult decât atât, o fi auzit și individa că se câştigă bani frumoși din stand-up comedy, numai că o cam încurcă ascensorul. Jos și acasă, duduie!

* Altfel, la cât de arogante sunt liftierele de spital, ele trebuie apreciate că s-au deranjat ca să aducă ascensorul propriu de acasă. Fiecare dintre aceste doamne - cu excepții, firește - are câte un lift prin curte și, decât să-l țină degeaba, preferă să i-l închirieze instituției spitalicești. Cum, n-ați înțeles unde bat? OK, nici eu n-am priceput caterinca femeii care tânjea la cadourile unor sărmani cu metastază.

Citit 1533 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2018 18:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.