Devans și lichidare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Jocul de-a impostura-vura, asta practică Guvernul României cu Veorica moț. Luați declarațiile de ieri ale nefericitei și veți vedea că sunt un gingaș. A, cu tot cu exporturile României care, astfel, "devastează" Franța și Germania... Cum să-i spui despre devans doamnei Dăncilă, ea știe că există numai avans?! Și lichidare.

* Carmen Dan de la Interne are consilier care-i tastează corect gramatical pe contul de Facebook. Atât pot constata după ce fosta secretară de Videle s-a luat de soțul doamnei Carmen Iohannis. Ca de la o Carmen la al altei Carmen...

* Marian Godină de la Rutieră (e vedetă, a scris și o carte, na!) a ironizat postarea ministresei Dan. Nu pricep de ce nu l-au concediat încă - ce, e Poliția lui taică-su? Respectă funcțiile, băiete, doar nu porți o caschetă handmade!

* U​n ieșean a jucat la păcănele finanțarea europeană primită ca să-și deschidă o afacere și a fost condamnat cu suspendare. Tipul poate spune că a intrat în business, doar a reușit să se extindă. Mai exact, să se extindă salonul de jocuri de noroc în care a vărsat suma primită de la Europa. Regret că s-a întâmplat în Dulcele Târg și nu la Galați.

* Simona Halep, revenită în circuit după o pauză de trei luni, a fost bătută la un turneu de tenis din Australia. Chiar n-ai ce să-i ceri, a jucat la ora 5 dimineața, ora României. Nu-ți vine în acel moment al zilei nici măcar să te trezești pentru cursa convenție, darămite să dai cu racheta în cartoful fosforescent.

* Referindu-se la așa-zisa taxă pe lăcomie, guvernatorul BNR Mugur Isărescu n-a mai apelat la metafore, parabole și ce-i mai serveau consilierii-șoareci de beletristică. Nț, a trecut la ofensivă: "Nu vii în prag de Crăciun cu o astfel de bombă. Ne-a luat prin surprindere trăsnaia". E limpede că și pe ăsta l-a cumpărat statul paralel, nu pricep ce așteaptă Antena 3. Hai, găsiți-i legăturile cu Coldea! Parc-așa îl cheamă pe insipidul care ar conduce - spune Dragnea - construcția malefic-misterioasă aflată în război cu miniștrii agramați de la Palatul Victoria.

Citit 873 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2019 17:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.