Devans și lichidare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Jocul de-a impostura-vura, asta practică Guvernul României cu Veorica moț. Luați declarațiile de ieri ale nefericitei și veți vedea că sunt un gingaș. A, cu tot cu exporturile României care, astfel, "devastează" Franța și Germania... Cum să-i spui despre devans doamnei Dăncilă, ea știe că există numai avans?! Și lichidare.

* Carmen Dan de la Interne are consilier care-i tastează corect gramatical pe contul de Facebook. Atât pot constata după ce fosta secretară de Videle s-a luat de soțul doamnei Carmen Iohannis. Ca de la o Carmen la al altei Carmen...

* Marian Godină de la Rutieră (e vedetă, a scris și o carte, na!) a ironizat postarea ministresei Dan. Nu pricep de ce nu l-au concediat încă - ce, e Poliția lui taică-su? Respectă funcțiile, băiete, doar nu porți o caschetă handmade!

* U​n ieșean a jucat la păcănele finanțarea europeană primită ca să-și deschidă o afacere și a fost condamnat cu suspendare. Tipul poate spune că a intrat în business, doar a reușit să se extindă. Mai exact, să se extindă salonul de jocuri de noroc în care a vărsat suma primită de la Europa. Regret că s-a întâmplat în Dulcele Târg și nu la Galați.

* Simona Halep, revenită în circuit după o pauză de trei luni, a fost bătută la un turneu de tenis din Australia. Chiar n-ai ce să-i ceri, a jucat la ora 5 dimineața, ora României. Nu-ți vine în acel moment al zilei nici măcar să te trezești pentru cursa convenție, darămite să dai cu racheta în cartoful fosforescent.

* Referindu-se la așa-zisa taxă pe lăcomie, guvernatorul BNR Mugur Isărescu n-a mai apelat la metafore, parabole și ce-i mai serveau consilierii-șoareci de beletristică. Nț, a trecut la ofensivă: "Nu vii în prag de Crăciun cu o astfel de bombă. Ne-a luat prin surprindere trăsnaia". E limpede că și pe ăsta l-a cumpărat statul paralel, nu pricep ce așteaptă Antena 3. Hai, găsiți-i legăturile cu Coldea! Parc-așa îl cheamă pe insipidul care ar conduce - spune Dragnea - construcția malefic-misterioasă aflată în război cu miniștrii agramați de la Palatul Victoria.

Citit 589 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2019 17:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro