Banditul din jacuzzi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Un ins urmărit la nivel european pentru furt de mașini și din bancomate, prins recent de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Galați, a dispărut din toaleta Inspectoratului Județean de Poliție. Concluzii, în condiții de iarna minții:

1. Ce mari sunt toaletele la Inspectorat, se vede că pe la minister a trecut în mai multe rânduri Interesul Național, adică dom’ Găbiță Oprea. S-o fi ascuns banditul în jacuzzi. Aoleu, unde bat și unde crapă? Nu la Dragnea mă refeream.

2. Mare nenorocit mai e și acest El Chapo de Covurlui: din cauza lui, mulți conducători auto din oraș s-au temut ieri să părăsească zona. Nu vremea le-a cauzat anxietatea, ci lipsa anvelopelor de iarnă. Păi, filtre de Poliție, parol, erau peste tot. Pe urmă s-a aflat că, de fapt, căutau un evadat din buda IPJ.

3. Nu se mai găseau știri cu niște cozi pe la abonamente sau la tichete pentru Revelionul pensionarilor, era necesar să ajungem în presa națională cu banalități de penitenciar?

* Conform unui raport oficial, România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană în privința democrației. Nu trebuie să disperăm, avem șanse mari de a conduce clasamentul african, în caz că vom retrograda pe acel continent.

* Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară într-a doua zi a lunii ianuarie, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească. Gurile malițioase consideră că mustăciosul teleormănean ar fi trebuit să rămână la București pentru vizita mai-marilor UE, însă are și președintele social-democraților o scuză: luni, pe 14, începe aia mică școala.

* Peste 4 milioane de ouă contaminate cu o substanţă interzisă au fost descoperite în Teleorman. N-aș paria că aceste corpuri nu vor vota la alegerile prezidențiale din toamnă.

* Conform statisticilor, românii au cheltuit în anul 2018 până la 90 la sută din venituri pe mâncare și impozite. Nț. La cum se nasc cozile pe la Trezorerie, nu știu cine își mai permite să și bage la ghiozdan în țara asta.

Citit 874 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2019 17:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.