Lăsați-vă secretara acasă!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Două echipe de elevi din Timișoara care s-au calificat, al doilea an la rând, în finala unei competiții internaționale organizate de NASA, în Statele Unite ale Americii, nu au bani pentru deplasare, astfel că au inițiat o campanie de strângere de fonduri. Situația s-ar rezolva ca bătând din palme dacă doi parlamentari, oricare ar fi ei, și-ar lăsa secretara acasă la următoarea vizită internațională. Oricare ar fi aceasta. Vizita, nu secretara. Cu acei bani, olimpicii români și-ar asigura prezența și la concursul din anul 2020.

* Șeful Poliției Locale Bacău a fost prins beat la volan după ce a ajuns cu mașina de serviciu în șanț. Doar am scris și altă dată, nu oricine merită autoturism din partea instituției pe care o reprezintă.

* Acum două zile, la București a fost cea mai geroasă noapte din această iarnă. A fost la fel de frig ca la Bâlea Lac, spun specialiștii. Și la fel de multă zăpadă pe trotuare. Cred că e mai bun primarul de la Bâlea Lac decât cel al Capitalei...

* Primarul general al Bucureștilor, Gabriela Firea, a fost operată recent într-un spital din București. Nu i-o fi dat specialistul trimitere pentru o instituție spitalicească din străinătate. E plecat în concediu, cu Irina, asistenta sa pe probleme de intimitate.

* România a obținut o medalie de aur la Campionatele Europene de bob, categoria Under 23, competiția având loc în această perioadă în Austria. Cel mai probabil, tinerii campioni și-au făcut junioratul la Bansko, în Bulgaria, de Revelion.

* Astăzi începe primul Grand Slam de tenis al anului, Australian Open. Dacă românii se vor ține de proteste, ca în 2018 (în aceeași perioadă a anului), e posibil să mai câștige un element, pe Simona Halep. Vine după accidentare, antrenor nu are și, ca să opresc aici rimele infantile, nu știu de ce i-ar conveni numele premierului care conduce deja Consiliul UE. Ah, iertare, Simo, în arenă nu facem politică! Sau ne prefacem că nu.

* Fenomen meteorologic rar într-o comună din județul Buzău: a nins cu tunete și fulgere. Dacă e vorba de Pleșcoi, nu mai avem nevoie de nicio explicație.

Citit 916 ori Ultima modificare Duminică, 13 Ianuarie 2019 18:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.