Nașpansand, aiureanberg

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Conform platformei RISE Project, Codrin Ștefănescu se pregătește să încaseze 4 milioane de euro de la Primăria București pentru un teren obținut ilegal de la stat. Cum să nu te bucuri când vezi tinerii republicii răzbind? Se poate, așadar. Hai, România!

* Ca să nu mai spunem că e iarnă, ne pregătim să intrăm în februarie, depresiile, gândurile suicidale nu ne dau pace... Când urmează să-ți intre în cont patru bulioane de coco, parcă mai găsești o rază de speranță, un sens în viață, o cavitate în... Mă rog, chestii, socoteli.

* Șeful Republicii Moldova, prorusul Igor Dodon, a declarat că poetul naţional al României, Mihai Eminescu, este moldovean. Pe cine faci tu poet, mă?, pare să-l fi întrebat furioasă madam Veorica. Și nu e fitecine - Dăncilă conduce puțin Consiliul UE.

* Urarea de faianțar a ministrului Daniel Breaz, cu prilejul Zilei Culturii, mă urmărește ca factura la gaze pe timp de gerilă: "Vă urez să aveți har, virtuți și creație înaltă!". Schele și mărgele, mistrie-meserie, glet, mortar și maglavais, să iasă lucrarea țais.

* Nu s-a întors niciun scaun după reprezentația acelei jandarmerițe care a jeluit printre brazii ninși despre Eminescu (găsiți trăsnaia pe Internet). Aș vrea să cunosc scenaristul și regizorul clipului. Sper să nu dea prea tare, sunt și eu om aproape bătrân, nu mai am nici medicamente...

* Poftiți și o mostră de umor involuntar. Veorica a zis: "Refuzul lui Iohannis de numire a Olguței Vasilescu ca ministru influenţează viaţa a 500 de milioane de europeni". Parcă-i aud pe doi norvegieni de la țară, cam din satul Costi al capitalei Oslo, în încercarea de a manevra butonul de dizolvare a șomajului și de augmentare a nivelului de trai: Bă, e cam nașpansand și aiureanberg!

* Un vasluian asistat social a sunat la 112 și a cerut să i se deszăpezească aleea din fața casei, pentru că nu poate ajunge la magazin. E genul de informație care nu suportă comentarii, care vine direct ambalată și se servește ca atare. N-ai ce să constați ca să pari mai deștept decât vasluianul făcut vedetă de agențiile de presă. E marcă înregistrată, OSIM-ul ar trebui să-și mute sediul la Bârlad sau la Huși. Demonstrativ. Măcar câteva luni.

Citit 967 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2019 17:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.