Cu bormașina la CCR

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ieri, la Australian Open, Simona Halep a câștigat o nouă partidă. Nu vă grăbiți, nu exultați încă, consider că trebuie să așteptăm părerea CCR! Cine știe ce protocoale cu Darren Cahill...

* Pe bune, judecătorii Curții Constituționale sunt surmenați, bagă ca urșii, merită mai mult la leafă. E chestiune de zile până când vor fi sesizați și de vecinii care trăiesc momente de anxietate din cauza bormașinii de duminică dimineață.

* Manțocăria #10yearschallenge a prins la internauți. Cetățeanul cu Facebook sau Instagram își fotografiază chipul și-l compară cu o poză de pe vremea în care premier era Emil Boc. E o campanie puerilă, doar se știe că România arată ca-n 1990, când minerii plantau panseluțe în buricul Capitalei. Suntem la fel, votăm la fel, ca-n melodia artiștilor de pe Dorobanți.

* Românii consumă cea mai scumpă energie electrică din ultimii doi ani, la cel mai mare preț din Europa. De aceea ne tot punem problema insului care va stinge lumina.

* Isteria recursului compensatoriu avea nevoie de o pildă puternică, de ceva fundamental. S-a oferit judecătorul Cristi Danileț: "O să ajungem să le cerem scuze infractorilor și să le dam bani de taxi ca să plece acasă". Probleme:

1. Cum să arunci caracterele firave recent eliberate pe bancheta crudă din spatele taximetristului îmbătrânit la poalele bordurii? Să-l facă pe ex-inculpat cu maimuța? Se impune câte o mașină de căciulă. De tot.

2. Unii au plecat deja. De acasă. N-am auzit să fi revenit la domiciliu, nici Irina nu mai spune nimic.

* Un șoferache beat a intrat cu autoturismul din dotare într-un stâlp care alimentează cu electricitate troleibuzele din Galați. Cu alte cuvinte, a dat peste cap transportul public de persoane. Să fi zis, dacă asta era intenția sa, că-și dorește să managerieze activitatea Transurb, nu să facă tărăboi... Ce oameni, domnule!

* Știre de la ei. Un pod s-a prăbușit pe canalul Bruxelles-Willebroek din Belgia. Al nostru, cel de peste Dunăre, de la Brăila, nu s-a prăbușit.

Citit 913 ori Ultima modificare Joi, 17 Ianuarie 2019 16:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.