Hai, Simona, de Blue Monday!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Dacă n-ați urmărit ieri meciul de tenis dintre Federer și Tsitsipas, îi meritați pe cei din talk-show-urile care vă spun cum stă, de fapt, treaba în țara asta. Sau poate că ați avut alte treburi, cine sunt eu să vă judec? Cine e grecoteiul ăla cu pletele în vânt să-l trimită acasă pe marele elvețian?   * Economia României va dudui astăzi până la 10 fără 5 minute. Apoi va trece pe stand-by deoarece Halep și Serena se vor duela în turneul australian. La final, orice s-ar întâmpla, românii își vor da cu părerea. Au două variante:

1. Ți-am zis că n-are nicio treabă cu tenisul, nu poate s-o mai bată pe Williams nici dacă vine aia beată la meci, așa cum s-a mai întâmplat.

2. A bătut-o, dar n-a fost cine știe ce, a greșit americanca. Eu, dacă aș fi coborât pe teren, aș fi ciufulit-o mai tare și n-am făcut decât trei-patru luni de tenis în viața mea.

* Astăzi este Blue Monday, cea mai deprimantă zi din an, la această concluzie ajungând un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului. Mi-e imposibil să cred că astăzi nu va vorbi Veorica...

* Iată sfaturile polițiștilor în fața valului de infracțiuni violente din ultima perioadă: „Atenție sporită la străinii care vă abordează pe stradă!” A nu se înțelege că sunt fanul recursului compensatoriu, însă mi se par infinit mai periculoși străinii pe care trebuie să-i ocolesc în campania electorală. Poți să le dai ălora un puf de spray paralizant?

* Televiziunile care nu-l deranjează pe Dragnea au aruncat pe piață un produs nou: partidul lui Cioloș ar avea în spate Serviciile și Securitatea. Exact acesta e marele pericol al României, ex-premierul Dacian cu al său PLUS, formațiune care nu văd cum ar strânge 8-9 procente... Și mai anticipez o urgie: Radu Moraru, patronul Nașul TV, va intra în turul secund al prezidențialelor. Nu știu în care an.

* Specialiștii sunt de părere că somnul de prânz este un semn al sănătății, nu al lenei. Așadar, Crin Antonescu n-are niciun motiv să-și facă vreun set de analize.

Citit 797 ori Ultima modificare Duminică, 20 Ianuarie 2019 16:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.