Vacanțe ”la scurt”

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Doamna Veorica, aflată ieri la Bruxelles, s-a dat în tiribombe, doar n-o să credem că a participat la vreo ședință. Ca să mănânce toate cornulețele și să dea firimituri pe jos (da, madam, firimituri, cu patru de i, nu firmituri!)? N-avea rost, dar agenția de presă care o însoțește nu va pomeni că premierul României a stat toată ziua la bâlciul din capitala Olandei... Cum, Veo, nu e a Olandei, nu mai are Olanda capitală? Berlinul e capitala Varșoviei? Mă rog, detalii. Bine că s-a dus, până la urmă, bine că are de unde reveni!

* Apropo de vizita la tiribombe – sper să nu i se fi făcut rău neconflictualei, eu am pățit-o când m-am dat în carusel... Numai să nu verse vreo ordonanță de periat VIP-urile, așa cum se tot spune.

* Un asteroid ar putea lovi puternic Pământul, dar nu în perioada în care țara noastră va deține președinția Consiliului UE, ci peste 50 de ani. Este concluzia la care au ajuns cercetătorii ruşi de la Universitatea din Sankt Petersburg, citaţi de publicaţia britanică metro.uk. În acel moment, Ion Iliescu va avea aproape 150 de ani.

* Ecaterinca de la Educație își dorește (și ne dorește) vacanțe mai puține și mai scurte pentru elevi. Sau cum ar spune eroinele de pe centură, vacanțe „la scurt”. Doar n-o să creadă cineva că învățământul e gratuit în republica lui Dragnea.

* Tot Abramburica anunță că lucrează la proiectul unui bacalaureat diferențiat. Vai, sunteți desuetă! Există deja un Bac de acest gen: unii care îl iau, alții care nici măcar nu-l încearcă.

* Fotbalistul Cristiano Ronaldo a primit 23 de luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă fiscală. Starul portughez trebuie să achite şi o amendă uriaşă, de aproape 19 milioane de euro, anunță fetele la rubrica de informații sportive. 19 bulioane, bre? E ca și cum nu ți-ar veni pensia o lună, mamaie, i-am explicat unei vecine surde care încasează o rentă minimă. N-a înțeles, nu știe ce-i acela un Ronaldo.

* Interlopul „Crocodilul” din Clanul Sportivilor i-a sucit mințile psiholoagei din pușcărie și a luat-o de nevastă. E știre-brand de țară, conține, pe lângă umor, urme de gluten și de alune. A nu se servi decât la foc mic.

Citit 910 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Ianuarie 2019 16:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.