L-am făcut șnițele

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Aseară am gătit un cormoran, l-am făcut șnițele. Am înțeles că e o problemă cu populația de cormorani, altfel domnul Daea n-ar mai fi bătut degeaba drumul până la Bruxelles...

* Ministrul căruia îi cam lipsesc segmente din sistemul de irigații (le-o fi pierdut pe parcurs) a afirmat ieri că stimabilii de cormorani fac baie în piscină cum dirijează urșii circulația la munte. Bănuiesc că e vorba de niște extravaganți care își umplu timpul până când va veni iarăși Salam pe la masa miresei.

* Pe Internet circulă subtitrări în toate limbile frecventate în capitala Uniunii Europene pentru alocuțiunea abracadabrantă a lui nea Petrică de la tractoare și siloz. Bravo!

* Veorica, după gafele de la Bruxelles ale miniștrilor pe care îi conduce (cred că-i și tunde la sfârșit de săptămână, cocul neconflictualei nu trebuie eclipsat de plete insalubre de rockeri) a declarat: „Guvernul s-a prezentat cu demnitate și profesionalism.” Madam, dar cum rămâne cu cormoranii vagabonzi, dar cu băiatul de la Muncă, ăla care-și încurcase fițuicile? Mai avea un pic și le oferea parlamentarilor europeni Cotele Apelor Dunării și lista datornicilor de la asociațiile de proprietari din orașul Făurei. Dacă ăștia sunt profesionaliști, neurochirurgii care zilnic salvează vieți cum se numesc? Sportivi de alba-neagra?

* PSD dorește să reincrimineze insulta și calomnia: carevasăzică, s-ar putea lăsa cu pușcărie pentru inșii care jignesc un demnitar. O fi criză de frigidere... Până la intrarea în vigoare, merge aruncat un praf de sare grunjoasă. Evident, și împotriva poleiului, dar mai ales ca să nu se strice. Ptiu, sunt înconjurat numai de malițioși...

* Un deputat PNL consideră că Dăncilă este un veritabil Mr. Bean diplomatic. Frumoasă comparație, e nevoie de puțin talent ca să ajungi la acest rezultat, însă mi-aș dori să fim lăsați noi, cei de pe margine, să ne jucăm de-a cuvintele și cu imaginile. Liberalilor, voi când vă apucați de treabă, nene? Doar pentru satiră ați intrat în politică? Eu credeam că și pentru bani. Ai voștri.

Citit 961 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2019 18:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.